LinkedIn Marketing: Πώς οι επιχειρήσεις B2B μπορούν να αξιοποιήσουν τα Social Media για την επιτυχία τους

Ενώ το LinkedIn μπορεί να μην έχει τον ίδιο αριθμό χρηστών με το Facebook ή το Instagram, για τις επιχειρήσεις όμως business-to-business (B2B), είναι ένα χρυσωρυχείο. Το LinkedIn είναι ένα επαγγελματικό δίκτυο με πάνω από 774 εκατομμύρια χρήστες, πολλοί από τους οποίους χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να συνδεθούν με άλλες επιχειρήσεις, να βρουν υπηρεσίες ή να ενημερώνονται για τα νέα του κλάδου τους. Σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις B2B μπορούν να αξιοποιήσουν το LinkedIn Marketing για να συνδεθούν με πιθανούς συνεργάτες, να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες και τελικά να οδηγήσουν στην ανάπτυξη την επιχείρησή τους.

 linkedin marketin axiopoise to gia tin epitixia tis epixeirisi mou

 

Χτίζοντας μια δυναμική online επιχείρηση ως Coach: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για Life Coaches

Ως έμπειρη στην επιτυχημένη επιχειρηματικότητα μέσω διαδικτύου και marketer για επαγγελματίες του κλάδου της ψυχικής υγείας και της προσωπικής & επαγγελματικής ανάπτυξης, είμαι εδώ για να μοιραστώ τις γνώσεις μου σχετικά με την οικοδόμηση μιας δυναμικής επιχείρησης online για Coaches.

Η άνοδος της ψηφιακής τεχνολογίας έχει δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για life coaches, δίνοντάς του τη δυνατότητα να επεκτείνει κάποιος την εμβέλειά του και να επηρεάσει περισσότερες ζωές.


xtizontas mia epitiximeni online epixieiris gia coaches o pliris odigos 

Η δύναμη του Social Media Marketing: Κλειδί για την επιχειρηματική ανάπτυξη και την αλληλεπίδραση πελατών

Στον υπερ-συνδεδεμένο κόσμο του σήμερα, οι επιχειρήσεις πρέπει να βρουν καινοτόμους τρόπους για να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους και να παραμείνουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Εδώ έρχεται το Social Media Marketing.

Το Social Media Marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συνδέονται με τους πελάτες τους, να αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand τους και να ενισχύουν τις πωλήσεις τους.

i dinami tou social media marketing

 

Ξεκλείδωσε τη δύναμη του Digital Marketing: Ο βασικός οδηγός

Το Digital Marketing είναι ένα ισχυρό εργαλείο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων. Έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των σύγχρονων στρατηγικών μάρκετινγκ και εξελίσσεται συνεχώς για να συμβαδίζει με το διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο. Σε αυτόν τον ουσιαστικό οδηγό, θα εξερευνήσουμε τα βασικά στοιχεία του ψηφιακού μαρκετινγκ, τα οφέλη του, τις πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να το αξιοποιήσεις στο έπακρο. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!

 

xeklidose ti dinami tou digital marketing o apolitos odigos

 

Εργασία από το σπίτι VS Εργασία σε γραφείο

Πριν λίγα χρόνια δεν θα υπήρχε αυτό το δίλημμα, αφού η εργασία από το σπίτι ήταν ένας σχεδόν άγνωστος όρος για τους περισσότερους. Η ιστορία έχει δείξει ότι ακόμα και όταν βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις, πάντα νέες ευκαιρίες θα εμφανίζονται στο προσκήνιο και αυτοί που τις εκμεταλλεύονται πρώτοι θα είναι και οι πιο κερδισμένοι.

Η εργασία από το σπίτι είναι μια από αυτές τις ευκαιρίες, καθώς άλλαξε το σκηνικό στον εργασιακό τομέα και ανέδειξε νέα επαγγέλματα που προβλέπεται να έχουν ένα φωτεινό μέλλον.

Αν ακόμα δεν έχεις αποφασίσει αν θέλεις να εργάζεσαι από το σπίτι ή από το γραφείο, παρακάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι:

 ergasia apo to spiti vs ergasia apo to grafeio 2

 

Γνώρισε τη Points Of You και πώς μπορεί να σε βοηθήσει στη προσωπική και επαγγελματική σου ανάπτυξη

Η Points Of You είναι μια παγκόσμια εταιρεία που προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες εκπαίδευσης και καθοδήγησης που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν άτομα και οργανισμούς να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ιδρύθηκε το 2006 από τους επιχειρηματίες Yaron Golan και Efrat Shani, η Points Of You έχει αναπτυχθεί γρήγορα και τώρα δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.Στο επίκεντρο της μεθοδολογίας Points Of You βρίσκεται η χρήση οπτικών και διαδραστικών εργαλείων για τη διευκόλυνση της μάθησης και της ανάπτυξης.

Points of you

 

 

S.W.O.T & S.M.A.R.T. Το δυνατά όπλα της επιχείρησής σου.

Η S.W.O.T Analysis και η μέθοδος S.M.A.R.T, μπορούν να αποδειχθούν δυο πολύτιμα εργαλεία για κάθε επιχείρηση, ιδιαίτερα αν αυτές βρίσκονται στο ξεκίνημά τους. Τα δεδομένα που θα προκύψουν από τη σωστή εφαρμογή των εργαλείων αυτών, μπορεί να αποτελέσουν την βάση του σχεδιασμού μιας επιτυχημένης στρατηγικής.

Ας αναλύσουμε τις δυνατότητες τους ξεχωριστά.

 SWOT SMART ta dinata opla tis epixeirisis sou

 

Πώς να χρησιμοποιήσεις το Google My Business για SEO

Αν θέλεις να βελτιώσεις το SEO σου (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) και να προσελκύσεις περισσότερους πελάτες στην επιχείρησή σου, η χρήση του Google My Business είναι απαραίτητη.


Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να χρησιμοποιήσεις το Google My Business για SEO:

 

pos na xrisimopoieiseis to google my business gia seo

 

 

Τι είναι το Google My Business και γιατί το χρειάζεσαι;

Το Google My Business είναι ένα δωρεάν και εύχρηστο εργαλείο που βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται την παρουσία τους στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στην Google. Διεκδικώντας και βελτιστοποιώντας την καταχώρισή σου σε αυτό το ξεχωριστό εργαλείο, μπορείς να διασφαλίσεις ότι οι δυνητικοί πελάτες βρίσκουν ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες για την επιχείρησή σου όταν την αναζητούν στο Google.

 ti einai to google my business kai giati to xreiazesai


26 από τις καλύτερες στρατηγικές Marketing

Σήμερα θα σου δείξω 26 από τις καλύτερες στρατηγικές marketing που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον χώρο εργασίας σου. Είτε αυτό μπορεί να είναι στην επιχείρησή σου, σε μια εταιρεία ή οτιδήποτε άλλο που σχετίζεται με την προώθηση, είμαι σίγουρη πως αυτό το άρθρο θα σε βοηθήσει να δεις τις άπειρες επιλογές που υπάρχουν.

26 apo tis kaliteres stratigikes marketing