Πώς να απαλλαγείς από την ανεργία

Ανεργία. Μια λέξη που μπορεί να πυροδοτήσει δυσάρεστες σκέψεις και ανησυχίες σε όλους μας. Είναι κάτι που αγγίζει τη ζωή του κάθε ανθρώπου και επηρεάζει την οικονομία της χώρας. Σε αυτό το άρθρο, θα μοιραστώ μαζί σου μερικές συμβουλές για να βρεις τη δουλειά των ονείρων σου και να σπάσεις τον κύκλο της ανεργίας.

 pos na apallageis apo tin anergia

 

Ένα ξεχωριστό email

Όταν μαθαίνεις ότι έχεις βοηθήσει έναν άνθρωπο να κατακτήσει το στόχο του και να διεκδικήσει το όνειρο του, η χαρά σου δεν μπορεί παρά να είναι απερίγραπτη

Έτσι ένιωσα και έγω, όταν έλαβα το email της Ντόλκου Ανδρομάχης, το οποίο και θα ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σου:

ena xexoristo email 

10 τρόποι για έξτρα εισόδημα από το σπίτι χωρίς ρίσκο

Στον σημερινό κόσμο, πολλοί άνθρωποι αναζητούν τρόπους για να κερδίσουν επιπλέον εισόδημα από το σπίτι. Είτε είσαι γονέας που είσαι στο σπίτι, είτε φοιτητής είτε κάποιος που θέλει να συμπληρώσει το εισόδημά του, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ευκαιρίες για να κερδίσεις χρήματα από την άνεση του σπιτιού σου.

Σε αυτό το άρθρο, θα σου μιλήσω για τις 10 καλύτερες ευκαιρίες για έξτρα εισόδημα από το σπίτι χωρίς ρίσκο.

 10 tropoi gia extra eisodima apo to spiti xoris risko

Οι καλύτερες δουλειές από το σπίτι μετά τον COVID-19

Η πανδημία του COVID-19 έχει αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε, με πολλές εταιρείες να στρέφονται στην εξ αποστάσεως εργασία για να κρατήσουν τους εργαζομένους ασφαλείς. Αυτό έχει δημιουργήσει μια ποικιλία νέων ευκαιριών για τους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι και μερικές από τις καλύτερες δουλειές εργασίας από το σπίτι μετά την πανδημία περιλαμβάνουν:

οι καλύτερες δουλειές μετά τον covid19

10 λόγοι για τους οποίους πρέπει να γίνεις Virtual Assistant φέτος

Πρώτα απ' όλα, τι είναι Virtual Assistant (VA); Το επάγγελμα της/του VA είναι κάποιος που εργάζεται με πελάτες, παρέχοντάς τους υπηρεσίες υποστήριξης κορυφαίας ποιότητας χωρίς να χρειάζεται να είναι φυσικά παρόν σε ένα γραφείο. Οι υπηρεσίες VA γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς χάρη στη σημερινή τεχνολογία, όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το διαδίκτυο, η διαδικτυακή ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, το τηλέφωνο και η ολονύκτια παράδοση. Οι εποχές των γραφείων που χρειάζονταν το προσωπικό υποστήριξης στο ίδιο κτίριο έχουν περάσει.

10 logoi gia tous opoious prepei na gineis virtual assistant fetos

Πώς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση από το σπίτι

Αποφάσισες να ξεκινήσεις να εργάζεσαι από το σπίτι και είσαι ενθουσιασμένη! Αν έχεις αποφασίσει να ξεκινήσεις και τη δική σου επιχείρηση και να γίνεις πλέον ένας ελεύθερος επαγγελματίας, είμαι σίγουρη ότι θα νιώθεις και πολύ αγχωμένη. Σαφώς είναι πολύ σημαντικό να έχεις καταλήξει στις υπηρεσίες που θα προσφέρεις και στο κοινό που θα απευθυνθείς αλλά η εξέλιξη της επιχείρησής σου απαιτεί και άλλες ενέργειες από μέρος σου.

 pos na xekiniseis ti diki sou epixeirisi apo to spiti

 

Οι πιο κερδοφόρες online δουλειές για το 2022

Το να μπορείς να εργάζεσαι online ή εξ αποστάσεως είναι μια τεράστια βοήθεια για να διασφαλίσεις ότι μπορείς να διατηρήσεις μια εξαιρετική ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής. Χάρη στον μεταβαλλόμενο κόσμο στον οποίο ζούμε, είναι ολοένα και πιο πιθανό να βρεις μια από τις πολλές διαδικτυακές δουλειές , ενώ παράλληλα κερδίζεις ένα καλό εισόδημα.

Στο παρελθόν, μπορεί να φαινόταν ότι η εργασία στο διαδίκτυο ήταν διαθέσιμη μόνο για λίγους τυχερούς ή σε όσους ανθρώπους ήταν πρόθυμοι να λάβουν μια μείωση στον μισθό τους σε αντάλλαγμα για ταπεινές εργασίες. Αυτό έχει αλλάξει τώρα καθώς υπάρχουν σχεδόν τόσοι διαφορετικοί τρόποι εργασίας στο Διαδίκτυο που υπάρχουν και σε φυσικές τοποθεσίες εργασίας και μάλιστα με ένα πολύ καλό εισόδημα.

Οι πιο κερδοφόρες online δουλειές για το 2022

Το παρασκήνιο μιας νέας Virtual Assistant [Συνέντευξη με Ιωάννα Γαλανάκη]

Ο λόγος για τον οποίο δημιούργησα τη σειρά Το παρασκήνιο μιας νέας Virtual Assistant”, είναι ώστε συνεντεύξεις σαν και αυτή να διώξουν τους φόβους που μπορεί να έχεις και να σου δώσουν την ώθηση και την αυτοπεποίθηση ώστε να ξεκινήσεις τη δική σου επιτυχημένη καριέρα ως VA.

Εδώ συνομιλώ με την αγαπητή Ιωάννα Γαλανάκη, μαθήτριά μου.

Το παρασκήνιο μιας Virtual Assistant

Ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο mail μου

Διαλέγοντας το επάγγελμα της Virtual Assistant επέλεξα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου βοηθώντας γυναίκες επιχειρηματίες ώστε να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Πέρα όμως από τις υπηρεσίες αυτές έκανα και ένα βήμα παραπέρα εκπαιδεύοντας γυναίκες ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν επαγγελματικά και να γίνουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν έλαβα ένα μήνυμα - κριτική από μία μαθήτρια μου η οποία με συγκίνησε βαθύτατα και θα ήθελα να το μοιραστώ. Το μήνυμα - κριτική λοιπόν έχει ως εξής:


ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο mail μου

Δουλειά από το σπίτι: τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα

Η δουλειά από το σπίτι μπορεί να είναι μια ελκυστική κίνηση για την καριέρα σου. Μπορεί να εξαλείψει παραδοσιακές πτυχές της κλασσικής δουλειάς στον εργασιακό χώρο όπως τη μετάβαση στη δουλειά και την επιστροφή στο σπίτι ή την προσεγμένη ενδυμασία ενώ μπορεί να μειώσει σε μεγάλο βαθμό την κοινωνική αλληλεπίδραση και να αυξήσει τις αποσπάσεις που δημιουργεί το περιβάλλον του σπιτιού.

Δουλειά από το σπίτι