Είμαι η Άννα Χατζηδάκη και αγαπώ πολύ 2 πράγματα...

Image
1

Να βοηθάω στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης  χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας και τα κοινωνικά μέσα 

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ;

  • Επειδή θέλεις την επιτυχία, αλλά δεν έχεις εξοικειωθεί με τις νέες τεχνολογίες ή/και δεν έχεις τον χρόνο να ασχοληθείς με την ψηφιακή σου παρουσία και αυτό σε γεμίζει με άγχος
  • Επειδή απλά δεν γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις για να αναπτυχθείς online ή ποιες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων λειτουργούν με επιτυχία αυτή τη στιγμή
  • Επειδή είσαι έτοιμη/ος να πας την επιχείρησή σου στο επόμενο επίπεδο ... αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις

ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Εάν είσαι ιδιοκτήτης επιχείρησης που χρειάζεται βοήθεια, πήγαινε button edw

Χρειάζεται να δημιουργήσεις το πλάνο marketing της επιχείρησης σου;

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να προωθήσεις την επιχείρηση σου;

2

Να εμπνέω κι άλλους ανθρώπους να κάνουν το ταλέντο ή τις γνώσεις τους επάγγελμα και να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όπως επιθυμούν

Εργάζομαι μέσα από το σπίτι ως Virtual Assistant (διαδικτυακή βοηθός) και θέλοντας να επιτύχω την αναγνώριση των επαγγελμάτων μέσα από το σπίτι, στη χώρα μας, ξεκίνησα δράση ως μέντορας με πάθος και βοηθάω κι άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρα τους και την επαγγελματική πορεία που θέλουν, όπως έκανα κι εγώ.

Με μία συνεχόμενη ανοδική επαγγελματική πορεία και με εκατοντάδες επιτυχημένες συμβουλές, πλέον μπορώ να πω ότι γνωρίζω πώς μπορεί να αναπτυχθεί μία επιτυχημένη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με έδρα το σπίτι.

Δεν έχω αισθανθεί ποτέ πιο χαρούμενη στην καριέρα και τη ζωή μου και θέλω να σε βοηθήσω να πετύχεις το ίδιο.

Image

Κάνω το επάγγελμα που αγαπώ και θέλω να εμπνεύσω κι εσένα να κάνεις αυτό που αγαπάς! 

Εάν είσαι μία επίδοξη online business woman, πήγαινε button edw

Θέλεις βοήθεια για να αποκτήσεις μία ελεύθερη εργασία;

ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑ ΕΔΩ;

Ήρθε η στιγμή στη ζωή μου, γύρω στο 2011, που έψαχνα απελπισμένα να βρω μία λύση, να κάνω μια δουλειά από το σπίτι, κάτι ευέλικτο που θα μου επέτρεπε να φροντίζω την μικρή μου (που μόλις είχα γεννήσει και δεν είχα καμία βοήθεια), για να κερδίζω αξιοπρεπή χρήματα και να βοηθάω στα οικονομικά της οικογένειάς μου που τόσο είχε ανάγκη. Ξεκίνησα να δοκιμάζω διάφορα που μου προτείνανε, με αποτέλεσμα κάποια δεν έπιασαν ποτέ και άλλα απλά ήταν μια λύση προσωρινή γιατί μετά από λίγο καιρό σταματούσαν να έχουν αποτελέσματα.

Μέσα από όλες αυτές τις δοκιμές αυτό που καθόρισε το τι ήθελα και μου άρεσε να κάνω ήταν η ασχολία μου με τον internetικό κόσμο. Ξεκίνησα δειλά-δειλά την προώθηση προϊόντων μέσα από το internet (τότε αυτό όλο ήταν πολύ καινούριο στην αγορά) και άρχισα να βγάζω τα πρώτα μου ελάχιστα χρήματα μέσα από το σπίτι.

Αυτό που είχε σημασία για εμένα ήταν πως έμαθα να διαχειρίζομαι το Facebook πολύ καλά, να φτιάχνω όμορφες εικόνες και να μπορώ να κάνω έρευνες στο internet για να μαθαίνω νέα πράγματα. Αυτό κατάφερε να με κάνει να επιθυμώ την ειδίκευση πάνω σε αυτόν τον κλάδο και έτσι έψαξα να βρω μια σχολή για να παρακολουθήσω μαθήματα internet marketing και να εξοικειωθώ πάνω σε όλα τα εργαλεία το οποίο και έκανα! Αυτό δεν σταμάτησε εκεί φυσικά. Σαν άτομο ανήσυχο και που θέλει να γνωρίζει όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές, συνέχισα να παρακολουθώ σεμινάρια και μαθήματα τα οποία με κάνανε ακόμα καλύτερη.

Τον καιρό της κρίσης ήταν αδύνατο να βρω κάποια εργασία σε αυτό που ήθελα (ακόμα πιο δύσκολο για κάποια δουλειά μέσα απο το σπίτι) και η άμεση ανάγκη για δουλειά στην οικογένεια μου μας ανάγκασε να κάνουμε το βήμα να φύγουμε στην Κύπρο αναζητώντας εργασία. Αν και ξεκίνησα εκεί να δουλεύω σε οποιαδήποτε εργασία μου δινόταν η ευκαιρία, ΠΟΤΕ δεν εγκατέλειψα τις προσπάθειες να βρω μία θέση πάνω στο επάγγελμα που τόσο αγαπούσα. Μετά από 7 μήνες κατάφερα να ξεκινήσω να εργάζομαι σε μία εταιρεία, πάνω στον κλάδο μου, προσφέροντας όλες αυτές τις υπηρεσίες που είχα μάθει τόσο καλά με μοναδικό στόχο την επιτυχία αυτής της επιχείρησης.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως καταλάβαινα πως κάποιες δυσκολίες ως μαμά με 2 παιδιά δεν μπορούσα να τις ξεπεράσω, οι προτεραιότητές μου ήταν άλλες και αρκετές φορές για λόγους υγείας των παιδιών κ.α. χρειάστηκε να λείπω από την εργασία μου. Μη θέλοντας η απουσία μου να δημιουργεί προβλήματα, πρότεινα να εκτελώ τις υποχρεώσεις της θέσης μου και μέσα από το σπίτι με επιτυχία.

Image

Κάποια στιγμή λόγω κάποιων καταστάσεων πάρθηκε η απόφαση της επιστροφής μας στα πάτρια εδάφη οικογενειακώς, οπότε έπρεπε να εγκαταλείψω και την εργασία μου. Επειδή όμως η ιδιοκτήτρια ήταν πολύ ευχαριστημένη με ό,τι είχα προσφέρει μέχρι εκείνη την στιγμή, μου πρότεινε, αυτή τη φορά εκείνη, να συνεχίσω να εργάζομαι εξ αποστάσεως. Και έγινε..

quote symbol lefttop1Αυτό που ονειρεύτηκα πριν κάποια χρόνια πήρε σάρκα και οστά! Κατάφερα να έχω εργασία μέσα από το σπίτι με ένα ευέλικτο πρόγραμμα αλλά ταυτόχρονα να βρίσκομαι δίπλα στα παιδιά μου, στον σύζυγο μου και να φροντίζω το σπίτι μου χωρίς να χάνω τον έλεγχό του απουσιάζοντας.quote symbol rightbot

Με αυτό τον τρόπο κάτι που ξεκίνησε πριν κάποια χρόνια ως ‘χόμπι’ μετατράπηκε σε αυτό που είμαι σήμερα.. μία Virtual Assistant (διαδικτυακή βοηθός).

Τώρα ξέρω πολύ καλά πως υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εργασία μέσα από το σπίτι και υπάρχουν πάρα πολλές διαφορετικές επιλογές για το ξεκίνημα μιας κερδοφόρας επιχείρησης από την άνεση του σπιτιού σου ακολουθώντας το μονοπάτι του online marketing για την επιτυχία της.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

Μένει στην Αλεξάνδρεια, με τον σύζυγο της και τα δυο τους κοριτσάκια
Η αγαπημένη της πλατφόρμα social media είναι το Facebook
Δεν σταματά να διαβάζει βιβλία του κλάδου της και να παρακολουθεί σεμινάρια

Image