ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Τι λένε οι άνθρωποι που συνεργάζομαι

Στην Άννα βρήκα ακριβώς τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Έχει γνώσεις, ευφυΐα, έμπνευση, φαντασία, όρεξη για δουλειά και οργάνωση.

Είναι γεμάτη ιδέες και ξέρει πώς να τις πραγματοποιεί. Συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τον σεβασμό στην προσωπικότητα και τη δημιουργικότητά μου με τη δυναμική παρέμβαση και καθοδήγηση που χρειαζόμουν. Έδωσε μια φρέσκια όψη στην παρουσία και την εικόνα μου και έβαλε σε ένα νέο πλαίσιο την ποιότητα των υπηρεσιών μου. Η υποστήριξή της μου επιτρέπει να δημιουργώ με ακόμη περισσότερη διάθεση και έμπνευση.

Πολλαπλασιάζει το όραμά μου και δίνει μορφή στις ιδέες μου. Είμαι σίγουρη πως και θα πάμε πολύ μακριά μαζί, αλλά και θα απολαύσουμε κάθε στιγμή της διαδρομής μας.

Η Άννα είναι για εμένα η συνεργάτιδα που πάντα χρειαζόμουν αλλά δεν το ήξερα!
Η οργάνωση, η γνώση, η εμπειρία και η ηλιόλουστη προσωπικότητά της την κάνουν ιδανική συνοδοιπόρο στην επαγγελματική μου πορεία. Παρέχει έμπνευση, ιδέες, υποστήριξη σε ό,τι χρειαστώ αλλά και πραγματοποιεί και οργανώνει τους στόχους και τα όνειρά μου σεβόμενη πάντα τις δικές μου επιθυμίες!

Το mentoring με την Άννα μου άλλαξε κυριολεκτικά τη ζωή!

Ακολουθώντας τα βήματα ένα προς ένα όλων αυτών που μου έμαθε, η επιτυχία ήταν μονόδρομος. Πριν ακόμα ολοκληρωθεί η εκπαίδευση μου μαζί της, είχα κλείσει συνεργασία με τον πρώτο μου πελάτη! Και αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Χάρη σε εκείνη, έχω πλέον τη δυνατότητα να εργάζομαι από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, τις ώρες που βολεύουν εμένα, ως ιατρική βοηθός, κάτι που πραγματικά αγαπώ και απολαμβάνω.

Την συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Anna is a professional in every sense of the word! We collaborated with her for the social media development of our company and she won us with her brilliant ideas, her consistency and her generosity! She loves continuous education and working with her has also helped us effectively in strategy matters!
Thank you Anna!

Την Άννα την γνώρισα μέσα από το πρόγραμμα " Πως να γίνεις Virtual Assistant" το οποίο είχε διάρκεια 3 μήνες. Απο τον 2ο κιόλας μήνα βρήκα τον πρώτο μου πελάτη χάρη στην Άννα.
Υπήρξε και εξακολουθεί να είναι ο δικός μου Μέντορας!
Άννα μου σε ευχαριστώ!

Anna's dedicated coaching leads step-by-step Virtual Assistants to discover and value their skills for them to understand how to put them into practice, which will lead them eventually achieve their goals.

Γνώρισα την Άννα την στιγμή που το είχα πάρει απόφαση να εργαστώ από το σπίτι με τους δικούς μου όρους. Το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με βοήθησε να εκπληρώσω το επαγγελματικό μου όνειρο. Η Άννα είναι έμπειρη, διαθέτει μεταδοτικότητα, αγάπη για το αντικείμενο της, εξελίσσεται συνεχώς και είναι υποστηρικτική προς τους μαθητές και τους συνεργάτες της. Νιώθω τυχερή που την συνάντησα. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Anna is a young hard working lady, inspiring every other woman who is around her! I’m now attending Anna’s VA course and even I haven’t finished yet I already have my first 3 customers! Excellent service, totally recommended! She can also go the extra mile to make sure everything runs smoothly and her customers are happy!

I tool Anna's Pinterest course because I wanted to learn more about how this platform works. Her training was well-structured and engaging with clear learning outcomes. Anna is kind and generous, and she's excellent at finding solutions to problems. She will add value to your business.

Ως μαμά 4 παιδιών o χρόνος για εργασία εκτός σπιτιού ήταν ανύπαρκτος... Οπότε η μόνη αποδεκτή και αρεστή λύση για εμένα ήταν εργασία από το σπίτι! Η εξάσκηση υπηρεσιών ως VA είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μου τύχει! Το βασικό είναι να βρεις το ταλέντο σου (αν δεν το γνωρίζεις ήδη) και να το εφαρμόσεις και σ'αυτό με βοήθησε πάρα πολύ η Άννα !!! Με βοήθησε να "ανοίξω τα παράθυρα του σπιτιού μου", με βοήθησε να ανακαλύψω αυτό που με γεμίζει πραγματικά, με βοήθησε να αναγνωρίσω τις ικανότητες και τα ταλέντα μου, μου έδωσε τις γνώσεις της απλόχερα πριν καν τις ζητήσω. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερή που βρέθηκε στο δρόμο μου. Είναι και θα συνεχίσει να είναι η μέντοράς μου!

Anna is a high caliber professional, specialised in all things Marketing, Social Media and Technology. She is very practical, a solution finder, and brings great inspiration and motivation to the people with who she collaborates. I highly recommend her when it comes to searching for ways how to bring a business at a next level!

Παρακολουθώντας το σεμινάριο της Άννας ανακαλύπτω πράγματα για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία που δεν τα είχα ξανασκεφτει ποτέ πριν από αυτό αλλά επίσης σε βάζει και σε μία διαδικασία να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου και σε προσωπικό επίπεδο! Είναι ένα ταξίδι πάρα πολύ όμορφο για μένα, η Άννα σε βάζει στην διαδικασία να ψαχτείς μέσα σου, να προβληματιστεις και τελικά να ανακαλύψεις αυτό που έψαχνες τόσα χρόνια επαγγελματικά. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που ανακάλυψα την Άννα και τα σεμινάρια της, τα συνιστώ ανεπιφυλακτα!! Επίσης είναι πάντα τόσο ευγενική και είναι εκεί για να σου δώσει απαντήσεις σε οποιαδήποτε απορία έχεις! Θέλει να βοηθάει και να μεταδίδει τις γνώσεις της σε όσους ενδιαφέρονται και πραγματικά είναι πολύ καλή σε αυτό! Άννα σε ευχαριστώ πολύ. Πολλά μπράβο σε σένα και στην ομάδα σου.

Παρακολουθώ το πρόγραμμα της Άννας κ είμαι πολύ ευχαριστημένη, ακόμα κ αν είμαστε ακόμα στην αρχή! Μέσα από τα μαθήματα, σε βοηθάει να δεις τον καλύτερο εαυτό σου, να κοιτάζεις θετικά μπροστά σου, να θέτεις στόχους κ σου δίνει το "boost" που χρειάζεσαι για να τους υλοποιήσεις. Άννα, σε ευχαριστώ! ♡

Η Άννα Χατζηδάκη με την εμπειρία της και τον επαγγελματισμό της μέσα απο το πρόγραμμα "Γίνε Επαγγελματίας VA και βρες τον πρώτο σου πελάτη" αλλάζει τα δεδομένα της ελληνικής κοινωνίας! Αρκεί μόνο να το πιστέψει κανείς και μέσα απο τη καθοδήγησή της, μπορεί να εργαστεί απο το σπίτι με τις ίδιες ή και καλύτερες ακόμα αποδοχές απο την προηγούμενη δουλειά γραφείου που είχε. Σ' ευχαριστώ Άννα γι'αυτό το ταξίδι γνώσης που μας πρόσφερες απλόχερα!

Η Άννα είναι η μέντορας μου στο σεμινάριο που παρακολουθώ για να γίνω μια επιτυχημένη VA. Την γνωρίζω ελάχιστα προσωπικά ακόμη , αλλά διαβάζοντας της ιστορία της, μελετώντας την δουλειά που προσφέρει, θαυμάζοντας το όραμα της, ακούγοντας τη ζεστή φωνή της και βλέποντας το γλυκό χαμόγελό της, νιώθω σαν να την ξέρω ήδη...ίσως γιατί την έψαχνα πολύ καιρό..Ξέρω πως έχει όλα τα προσόντα και την θέληση να μου δείξει τον δρόμο που θα αλλάξει την ζωή μου και να μου μάθει πώς να κάνω επάγγελμα κάτι που αγαπώ, γνωρίζοντας πρώτα καλύτερα τον εαυτό μου! Ευχαριστώ Άννα!

Ψάχνοντας για την δουλειά της Virtual Assistant βρήκα την Άννα! Με το που είδα το πρόγραμμα της Γίνε Virtual Assistant και βρές τον πρώτο σου πελάτη δεν το σκέφτικα και πολύ για να δηλώσω συμετοχή. Το πρόγραμμα ήταν απίστευτο, αναλυτικότατο και μου πρόσφερε και άλλες πολύτιμες γνώσεις, που μου χρησιμεύουν καθημερινά, εκτός από το πως θα γίνω μια πετυχιμένη virtual assistant!


Αφού τελείωσε το πρόγραμμα είχα πολύ άγχος για αυτή την νέα αρχή που δίστασα για καιρό να κάνω το επόμενο βήμα.


Έτσι αποφάσισα να ζητήσω βοήθεια μέσω του mentoring. Η Άννα έκανε τα πάντα να μου δείξει τον δρόμο και να με κάνει να πιστέψω στις δυνάμεις μου, με εκπαίδευσε με στόχο να μάθω καλύτερα την υπηρεσία που είχα επιλέξει να προσφέρω, στην συνέχεια με βοήθησε να στήσω την λίστα τους πρώτους πελάτες μου, με βοήθησε να βελτιώσω της αδυναμίες της επιχείρησης μου και είναι πάντα εκεί να μου λύνει ερώτημα μου!!


Ένα ευχαριστώ είναι λίγο καθώς με βοήθησε να ξεκινήσω ένα μαγικό ταξίδι αλλάζοντας μου την ζωή και τον τρόπο σκέψεις! Πλέον μέσα σε 3 μήνες, απο την στιγμή που αποφάσισα να το κινυγίσω κατάφερα να αφήσω την δουλειά μου, να εργάζομαι full time απο το σπίτι έχοντας την δική μου επιχείρηση, τους δικούς μου κανόνες και επιλέγοντας με ποιους θα συνεργαστώ!

Τα τελευταία 2 χρόνια αναζητούσα τον δικό μου δρόμο και την δική μου ταυτότητα. Γνωρίζοντας την Άννα ήταν σίγουρα από τις εμπειρίες που θα θυμάμαι για χρόνια. Στα πρώτα μαθήματα, ήμουν αγχωμένη και ζαλισμένη από τον όγκο πληροφοριών που λάμβανα καθημερινά. Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση "Πώς να γίνεις Virtual Assistant" ανακάλυψα τα ταλέντα μου, δημιούργησα το δικό μου brand και μου δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από τον δικό μου χώρο εργασίας. Συνέδεσα την αγάπη μου για graphic design με τις υπηρεσίες VA.
Με την Άννα μένουμε σε διαφορετικούς νομούς αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να έχουμε μια υπέροχη συνεργασία.
Άννα, σε ευχαριστώ για όλα! Είσαι η μέντορας μου και γνωρίζω πως θα είσαι δίπλα μου οτιδήποτε χρειαστώ!

Η Άννα μου σύστησε το επάγγελμα της VA και όταν ήμουν πλέον έτοιμη, μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω μαζί της κ να βελτιωθω. Μου εδειξε εμπιστοσύνη, έδωσε συστάσεις για μένα σε πελατες κ ξερω πως θα ειναι εκεί να με βοηθήσει όταν κ αν την χρειαστώ! Ευχαριστώ Άννα, keep walking

Πρόσφατα είχα ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα με μια πλατφόρμα για email marketing στην επιχείρηση μου που προσπαθούσα να διαχειριστώ. Είχα πελαγώσει πραγματικά καθώς πάλευα για μέρες να βγάλω άκρη, μέχρι που η Άννα με βοηθήσε να ξεμπερδέψω το κουβάρι αλλά και πολλές νέες πληροφορίες που δεν γνώριζα!
Προτείνω ανεπιφύλακτα να εμπιστευτει κάποιος την επιχείρηση του στα χέρια της γιατί πραγματικά ξέρει τι κάνει!
Σε ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου!
Από τη στιγμή που συνεργάστηκα με την Άννα όλα άλλαξαν - επιτέλους έχω χρόνο και ασχολούμαι με την ανάπτυξη των υπηρεσιών και των προϊόντων μου. Και όλα τα υπόλοιπα;;;... τα ανέλαβε η Άννα με εξαιρετική επιτυχία!
Έτσι ο δρόμος προς την επιτυχία μου είναι πια μονόδρομος.
Σ'ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου
Επαγγελματισμός, άριστη γνώση του αντικειμένου και φιλική προσέγγιση. Πολύ προσεγμένη δουλειά και καλά μελετημένη! Όμορφα γραφικά και πλαίσια. Σ'ευχαριστώ πολύ!

Φρέσκιες, έξυπνες κ δημιουργικές ιδέες! Ευγενική κ εργατική! Εγώ έχω δει τα αποτελέσματα στη δική μου επιχείρηση! Ευχαριστώ..

Μόλις ολοκλήρωσα το σεμινάριο «Γίνε επαγγελματίας V.A. και βρες τον πρώτο σου πελάτη» της Anna Chatzidaki. Ήταν σα να ξετυλίχθηκε ένας νέος, παράλληλος κόσμος μπροστά μου. «Ρούφηξα» κάθε πληροφορία και κάθε συμβουλή της Άννας και στοχεύω στο να τα καταφέρω κι εγώ, όπως τόσα κορίτσια που παρακολούθησαν το ίδιο σεμινάριο. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο όμως είναι η ειλικρίνεια της Άννας και η απύθμενη διάθεσή της να μοιραστεί μαζί μας ό,τι της έχει μάθει η εμπειρία της και ό,τι πίστευε ότι θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνο στην εξέλιξή μας.
Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτή τη συνεργασία! Είσαι πρότυπο ανθρώπου και επαγγελματία.

Κι όμως το εκπαιδευτικό σεμινάριο της Anna Chatzidaki «Γίνε επαγγελματίας V.A. και βρες τον πρώτο σου πελάτη» είναι so good and so true. Από το πρώτο μάθημα κιόλας, η Άννα μας ξετύλιξε το κουβάρι της δημιουργικότητας, της γνώσης και της αυτοπεποίθησης για να γίνουμε αυτό που αγαπάμε περισσότερο. Μας γνώρισε ένα νέο κόσμο βήμα-βήμα με κατανόηση και επιμονή, με αποτέλεσμα να βγάλει το μέσα μας έξω με φοβερή επιτυχία! Έτσι μπορούμε να εργαζόμαστε πάνω σε αυτό που αγαπάμε, από το μέρος της επιλογής μας....Τι πιο όμορφο!!!! Πραγματικά είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκες στο διάβα μου και σε ευχαριστούμε για όλα!!!

Ένα υπέροχο εκπαιδευτικό πρόγραμμα γεμάτο έμπνευση για δημιουργικότητα έφτασε στο τέλος του κι όμως εγώ νιώθω πως τώρα είναι η αρχή της εξέλιξης, της επικοινωνίας, της συνεργασίας, της εξειδίκευσης με τόσα πολλά εφόδια, γνώσεις και θετικής ενέργειας που πήρα από την Anna Chatzidaki. Είναι ο τρόπος της αφοπλιστικό ς, ξέρει να μας βγάζει από το αδιέξοδο, μας κάνει να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο και να το κάνουμε επιτυχία, έγινε ο δικός μας άνθρωπος. Γνώρισα γυναίκες με όρεξη για δημιουργία, ανταλλάξαμε απόψεις, συναισθήματα και οράματα . Ξέρω πως η Αννα
υπάρχει εκεί και είναι πρόθυμη να με βοηθήσει σε ότι χρειαστώ. Ένα είναι σίγουρο ακολουθώντας τα βήματα από το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα η επιτυχία είναι μονόδρομος!
Σε ευχαριστώ πολύ Άννα μου, να συνεχίσεις έτσι δυναμικά!
Ένα υπέροχο εκπαιδευτικό οδοιπορικό λίγων μηνών έλαβε τέλος. Ή μήπως μπροστά μας βλέπουμε την αρχή;
Η Άννα Χατζηδάκη άλλαξε την οπτική μας ριζικά! Μπορούμε να δούμε το θετικό, την όψη που κάνει τη διαφορά! Με ηρεμία, συνείδηση επαγγελματική, ματιά καθαρή και όρεξη για πολλή δουλειά ένιωσα ότι μας πήρε από το χέρι και μας οδήγησε στη Χώρα των Θαυμάτων, σαν άλλες Αλίκες, με τρόπο μαγικό μας έδειξε ότι ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Μπορούμε να ονειρευόμαστε τις ιδανικές για εμάς συνθήκες εργασίας και να τις κάνουμε πραγματικότητα. Μπορούμε να συνδυάσουμε τις πολλαπλές, από τη γυναικεία φύση μας, ταυτότητες – εργαζόμενες, μητέρες, επαγγελματίες- και να τα καταφέρνουμε. Μας θύμισε τη δυνατή φράση «Θέλω, άρα μπορώ».
Προσωπικά, νιώθω ευγνώμων κι ευλογημένη, το πρόγραμμα της Άννας Χατζηδάκη είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα για να πάω ένα βήμα μπροστά!
Άννα μου σε ευχαριστώ από καρδιάς, αν και οι λέξεις μοιάζουν φτωχές για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου!
Συνέχιζε να λάμπεις όπως μόνον εσύ ξέρεις! 
Άννα μου σε ευχαριστούμε πολύ που μας έδειξες βήμα βήμα πως μπορούμε να γίνουμε επιτυχημένες VAs αλλά και που συνεχίζεις να βρίσκεσαι δίπλα μας ακόμα και τώρα που έχουμε ολοκληρώσει το πρόγραμμα! Είσαι πραγματικός θησαυρός!
Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ‘’Γίνε επαγγελματίας VA και βρες τον πρώτο σου πελάτη’’ νιώθεις πως μπορείς να φτάσεις όσο πιο ψηλά μπορείς!
Η Άννα μας έλεγε συνεχώς πως ‘’ο ουρανός είναι το όριο’’ και να ‘’σκεφτόμαστε έξω από το κουτί’’!
Δυο φράσεις που ένα απλό σεμινάριο δεν φτάνει για να τις αποθηκεύσεις στο μυαλό σου και να τις κάνεις πράξη.
Είναι ολόκληρη η εκπαίδευση που η Άννα δίνει το 100% του εαυτού της για να μεταδώσει όχι μόνο γνώσεις αλλά και μαθήματα ζωής!
Σε ευχαριστούμε πολύ Anna Chatzidaki για την ειλικρίνεια σου, τις γνώσεις σου που μας μεταλαμπάδευσες και την ενσυναίσθηση σου στο να βοηθάς την καθεμία από εμάς με μοναδικό τρόπο!
Ξέρω ότι θα είσαι δίπλα μας σε ο, τι χρειαστούμε! Πολλές φορές τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψουν αυτό που νιώθει καθεμία από εμάς και να το αποδώσουν όσο καλύτερα γίνεται.
Εμένα προσωπικά η εκπαίδευση σου με γέμισε με θετικά συναισθήματα και μου έδωσε άλλη μια φορά να καταλάβω πόσο άψογη και οξυδερκής επαγγελματίας είσαι! Επιβραβεύω την προσπάθεια σου και αναγνωρίζω την αξία σου, την συνέπεια σου και την μετριοφροσύνη σου!
Σε ευχαριστώ από καρδιάς! Είμαι ευγνώμων που γνώρισα όλες τις κοπέλες και ανταλλάξαμε απόψεις, συναισθήματα ακόμα και συνεργασίες!
Με βαθιά εκτίμηση
Το εκπαιδευτικό της Άννας ήταν μια διαδρομή γεμάτη γνώσεις και νέους ορίζοντες. Η Άννα πίστευε σε εμάς και μας εσπρωχνε με τον τρόπο της έτσι ώστε να ανακαλύψουμε η κάθε μία από μας τα δικά της ταλέντα. Αυτά που θα χτίσουμε πάνω τους για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και ταυτόχρονα θα μας κάνουν χαρούμενες. Πάντα θετική, δημιουργική και γεμάτη ενέργεια να μας μεταδώσει όσες περισσότερες γνώσεις και εμπειρίες μπορούσε για να μας βοηθήσει στην εξέλιξή μας. Σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα αυτά που μας δίδαξες και τους νέους ορίζοντες που μας άνοιξες!

Ξεκίνησα την εκπαίδευση με την Άννα στο Φεβρουάριο Γιατί πίστευα και πιστεύω οτι έχασα πολύ χρόνο από το να ξεκινήσω κάτι δικό μου.Η απώλεια του συζύγου μου με ανάγκασε να σταματήσω...Η Άννα με Α κεφάλαιο γιατί είναι πράγματι πρώτα Άνθρωπος και μετά επαγγελματίας με στήριξε σε αυτή την φάση ,και με βοήθησε να ολοκληρώσω την εκπαίδευση.Ευχαριστώ για τις γνώσεις που μοιράστηκε μαζί μας και μας έδωσε να βλέπουμε τα πράγματα και από άλλη όψη. Τα εργαλεία που μοιράζετε μαζι μας στην εκπαίδευση είναι μοναδικά ,και μπορούμε όποια στιγμή θέλουμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτά.Ευχαριστώ !!!από βάθη καρδιάς...

Ξεκινάς το πρόγραμμα με ανυπομονησία να μάθεις τι είναι μια V.A.
Συνεχίζεις και ένας νέος Κόσμος ανοίγεται μπροστά σου! και μετά σκέφτεσαι "μα καλά εγώ που ζούσα??"
Στην πορεία η Άννα ξετυλίγει όλα τα μαγικά της εργαλεία και σε καθοδηγεί με έναν μοναδικό τρόπο που φαίνεται τόσο απλό για να είναι αληθινό! Σκεπτόμενη δυνατα αν "δουλεύει" όλο αυτό, η Άννα χαμογελά αφού είναι και το απτό παράδειγμα!
Όταν πλέον θα αρχίσει να πλησιάζει το τέλος του πρόγραμματος θα έχεις ήδη να σκέφτεσαι αλλιώς και να εξερευνάς μόνη σου τον κόσμο αυτό, αλλά σε κάθε φόβο, άγχος , αμφιβολία η Άννα θα είναι εκεί γιατί όπως λέει "εγώ σας παρακολουθώ και βλέπω κάθε κίνηση!"
Το πρόγραμμα τελειώνει και αυτό το "ταξίδι γνώσεων" σου αλλάζει την ζωή, είσαι έτοιμη να συνεχίσεις,ίσως ήδη να έχεις βρει και τον πρώτο σου πελάτη!
Το σίγουρο είναι ότι η επιλογή είναι δική ΣΟΥ και αυτό το πρόγραμμα σου δίνει αυτή την δύναμη που τόσο καιρό ψάχνεις! Να πας ένα βήμα μπροστά!!!

Παρακολούθησα το πρόγραμμα της Anna Chatzidaki «Γίνε επαγγελματίας VA και βρες τον πρώτο σου πελάτη» το πρόγραμμα αυτό σε μαθαίνει πως να διαλέξεις τις υπηρεσίες που θέλεις να προσφέρεις, να διαλέξεις ποιος είναι ο ιδανικός σου πελάτης, που θα τον βρεις, πως να τον προσεγγίσεις και πολλά άλλα. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα οδηγό που σε διδάσκει βήμα βήμα πως να χτίσεις τις δικές σου υπηρεσίες, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να τα εφαρμόσεις και όπου δυσκολευτείς η Αννα είναι εκεί να σε βοηθήσει και όχι μόνο καθώς μαθαίνεις και από τις απορίες και εμπειρίες των υπόλοιπων συμμετεχόντων.

 
Οι συγκυρίες φέρνουν στο δρόμο μας κάποιους ανθρώπους, οι ιδιαίτερες συνθήκες που προκύπτουν, όμως, τους διατηρούν ή τους αφήνουν να προσπεράσουν.
Η Άννα Χατζηδάκη με τις ικανότητές της, επαγγελματικές και μη, είναι από τους ανθρώπους που μένουν γιατί ξέρει να δημιουργεί αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.
Μέσα από το πρόγραμμα «Γίνε επαγγελματίας VA και βρες τον πρώτο σου πελάτη» προσφέρει εναλλακτικές επαγγελματικές διεξόδους δείχνοντας το «τι» μπορεί να κάνει μια εργαζόμενη από το σπίτι και κυρίως το «πώς» θα το επιτύχει με τον αποτελεσματικότερο τρόπο. Και το σημαντικότερο ότι αυτό οφείλει να γίνεται με σεβασμό στον εαυτό μας και στους μελλοντικούς συνεργάτες.
Οι γνώσεις και οι εμπειρίες της προσφέρονται με ειλικρίνεια και γενναιοδωρία ενώ η δημιουργική σκέψη και το ανήσυχο πνεύμα της κάνουν κάθε θεματική ενότητα να ξεφεύγει από απλή πηγή πληροφοριών και να μεταμορφώνεται σε όραμα μιας επαγγελματικής ζωής αποδοτικής, χαρούμενης και γεμάτης.
Η Άννα είναι μέντορας. Σε ενθαρρύνει, σε ωθεί να βγεις από την ζώνη ασφάλειάς σου και ταυτόχρονα κρούει το καμπανάκι αποφυγής σκοπέλων.
Ένα από τα επιπρόσθετα θετικά χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι ότι η ολοκλήρωσή του δεν σημαίνει το τέλος αλλά τη συνέχεια της δημιουργικής πορείας αφού, μέσα από τις υποστηρικτές ομάδες ικανότατων μελών που έχει δημιουργήσει, δίνει τη δυνατότητα της διαρκούς ενημέρωσης και αλληλοϋποστήριξης σε θέματα που απασχολούν μια επαγγελματία ή και επίδοξη VA.
Άννα, σε ευχαριστώ και πάλι για την ευκαιρία και τις δυνατότητες που μου έδειξες ότι υπάρχουν και είναι στο χέρι μας να τις αξιοποιήσουμε.
Παρακολούθησα το πρόγραμμα της Άννας "Γίνε επαγγελματίας V.A. κ βρες τον πρώτο σου πελάτη" και ήταν ο, τι καλύτερο έκανα στο διάστημα της καραντίνας αφού μου ανοίχτηκαν νέες προοπτικές!
Η Άννα μοιράστηκε απλόχερα όσες γνώσεις και εμπειρία είχε αποκομίσει και παράλληλα δεν σταμάτησε στιγμή να μας εμψυχώνει!
Ακόμα μέσα από το πρόγραμμα γνώρισα αξιόλογα άτομα που εμπνέουν με το έργο τους!
Ετοιμάζομαι να ανοίξω τα φτερά μου κ ξέρω ότι η Άννα θα είναι δίπλα μου όποτε την χρειαστώ!
Αν όλα αυτά δεν είναι άξια αναφοράς τότε τι είναι? Είμαι ευγνώμων για τον καινούριο κόσμο που άνοιξε μπροστά μου!
Σ ευχαριστώ πολύ Άννα για όλα!
Από την πρώτη στιγμή που είδα την Άννα σε κάποια ομάδα στο FB, κέρδισε την εμπιστοσύνη μου χωρίς δεύτερες σκέψεις και ήθελα αμέσως να ξεκινήσω το πρόγραμμα της... Κάποιοι παράγοντες με καθυστέρησαν. 'Όμως τα κατάφερα να το κάνω στην 2η ευκαιρία, ξεπερνώντας κάποια εμπόδια!! Δεν έπεσα έξω ως προς την αυθεντικότητα του χαρακτήρα και την διάθεση και όρεξη να μας μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της. Χαίρομαι που την είχα- έχω μέντορα και αν ακόμα δεν έχω προχωρήσει όπως θα ήθελα λόγω άλλων υποχρεώσεων που προ υπήρχαν...έν τούτοις ..θα το ξεκινήσω από την αρχή και θα είμαι πιο επιμελής μαθήτρια!

Με την Άννα συνεργαζόμαστε 3 χρόνια εξαιρετικά. Είναι η φωνή μου και η πένα μου στα social media της επιχείρησής μου. Αξιόπιστη, υπεύθυνη, συνεπής, με ευρεία γνώση, δίνει λύσεις σε πολλές αναζητήσεις μου. Ανήσυχο πνεύμα και πρωτοπόρος. Ψάχνεται συνέχεια και είναι ζωντανό παράδειγμα μανούλας που βάζει την οικογένεια ψηλά και ταυτόχρονα βιώνει επιτυχία και υψηλά εισοδήματα στα επαγγελματικά της.

Μπορώ πλέον να πω με σιγουριά ότι είναι το πρώτο βήμα για να αλλάξω τη ζωή μου!! Μέσα από το πρόγραμμα "Γίνε επαγγελματίας VA και βρες τον πρώτο σου πελάτη" άνοιξε μια πόρτα για ένα κόσμο συναρπαστικό, γεμάτο δημιουργικότητα και προκλήσεις! Άννα μου σε ευχαριστώ για όλη την εμπειρία που δημιούργησες και πάνω από όλα για την ενθάρρυνση σου να ξεκλειδώσω από μέσα μου τον καλύτερο μου εαυτό! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!
Το πρόγραμμα για μένα ήταν η ώθηση να ανακαλύψω έναν νέο κόσμο. Το πρώτο βήμα, να βγω έξω από τα κουτάκια μου. Η αφορμή να γνωρίσω εμένα και τις δυνατότητες μου καλύτερα. Η αυτοπεποίθηση που χρειαζόμουν για να μπω πιο βαθιά και να φέρω στην επιφάνεια, δυνατότητες που ούτε καν ήξερα ότι υπήρχαν. Και φυσικά, αυτό ήταν η αρχή. Μετά ήρθε το ascend και πήραν όλα νόημα και μορφή. Έμαθα τι σημαίνει να νιώθω δυνατή για μένα. Να ξυπνάω το πρωί με αδημονία να ξεκινήσω τη δουλειά. Να ευχαριστιεμαι τη ζωή και τη δουλειά μου παράλληλα. Μαγικό!
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ Anna Chatzidaki
Λίγους μήνες πριν ούτε που φανταζόμουν πως θα ήμουν σήμερα με το θέμα της εργασίας μου.Η παρότρυνση της φίλης μου & τελικά η απόφαση μου να συμμετέχω στο πρόγραμμα της Άννας «Γίνε επαγγελματίας VA & βρές τον πρώτο σου πελάτη» ήταν πραγματικά ότι καλύτερο έχω κάνει μέχρι σήμερα για τον εαυτό μου!Συμβαίνει κάτι μαγικό με το πρόγραμμα αυτό!Μέχρι να το ξεκινήσεις βλέπεις στον εαυτό σου όλα αυτά που δεν μπορείς & ξαφνικά έρχεται η Άννα πρόθυμη & πολύ υποστηρικτική & σου δείχνει μόνο όλα αυτά που μπορείς!Ταυτόχρονα ένιωσα το εξής πως όσο η θέληση σου μεγαλώνει είναι λές και συνωμοτεί όλο το σύμπαν και έρχεται ο πρώτος…ο δεύτερος πελάτης πριν καν τελειώσει το προγραμμα!Άννα μου ξέρεις πολύ καλά το «Μυστικό» και σ´ευχαριστώ πολύ που το μοιράστηκες!!!

Το πρόγραμμά σου, Αννα, με βοήθησε πολύ να δω πού θέλω να κατευθυνθώ επαγγελματικά και να γνωρίσω τον κόσμο των VA's που μέχρι τώρα αγνοούσα! Με βοήθησε να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση και να βρω τους πρώτους μου πελάτες! Είσαι μια χαρισματική μέντορας και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα! Μαθαίνω καθημερινά νέα πράγματα και εξελίσσομαι, χάρη σε σένα!

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα "Γίνε επαγγελματίας VA και βρες τον πρώτο σου πελάτη", αισθάνομαι ότι απέκτησα γνώσεις που με βοηθάνε να προχωρήσω επαγγελματικά, να γνωρίσω τους τρόπους που μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που υπάρχουν στα social media σε ένα πιο σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, που σου δίνει την δυνατότητα να εκφραστείς δημιουργηκά, επιλέγοντας η ίδια τον χρόνο που μπορείς και θέλεις να διαθέσεις. Μεγάλη ελευθερία και ισορροπία στην καθημερινότητα μας!!! Άννα σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησες για τον δρόμο προς την ανεξαρτησία και την επιτυχία!!!

Το πρόγραμμα μου "άνοιξε τα μάτια" , γνωρίζοντας άγνωστες σε μενα επαγγελματικές ευκαιρίες τις οποίες εύχομαι να εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Η Άννα με τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και την αισιοδοξία της, με έκανε να πιστέψω στον εαυτό μου και στην επαγγελματική μου επιτυχία! Όλοι χρειαζόμαστε μια ώθηση ώστε να νιώσουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε! Ευχαριστώ από καρδιας που βρέθηκες στο "δρόμο" μου!

Άννα μου , εμένα με βοήθησες και με βοηθάς με τις γνώσεις σου και τις ικανότητες σου , να δημιουργήσω το δικό μου Brand , αλλά και το δικό μου προσωπικό χαρακτήρα σε αυτά που χτίζω! .. Είσαι πολύ σημαντική και χρήσιμη για εμένα και ευχαριστώ τον Θεό για εσένα! Με ταξίδεψες με τις γνώσεις σου και την αφοσίωση σου σ έμας , σ ευχαριστούμε λοιπόν!

Εγώ θέλω να σε ευχαριστήσω από καρδιάς που βρέθηκες στο δρόμο μου, και αισθάνομαι πολύ περιφανή που άρπαξα την ευκαιρία και έκανα το σεμινάριο μαζί σου! Εκτός από τις γνώσεις σου και τη μοναδική καθοδήγηση σου, .κατάφερες να με ταξιδέψεις σε ένα ταξίδι αυτογνωσίας με βοηθήσες να πιστέψω στις δυνατότητες μου και έχοντας το παράδειγμα σου θα συνεχίσω με περισσότερο θάρρος! Είμαι σίγουρη πως δεν θα σταματήσεις ποτε να μας στηρίζεις! Είσαι υπέροχος άνθρωπος ! Σε ευχαριστούμε!

Απροσδόκητο, αναπάντεχο, μοναδικό ήταν όλο αυτό που έζησα! Σε μια δύσκολη πραγματικά στιγμή της ζωής μου έχοντας χάσει τη δουλειά μου, έψαχνα για δουλειά απο το σπίτι! Σε μια ομάδα λοιπόν ειδα ένα σχόλιο σου Αννα μου! Το σχόλιο το ίδιο μου κινησε την περιέργεια! Και σου έστειλα μνμ! Έτσι ξεκίνησαν όλα! Τα courses σου μου άνοιξαν ορίζοντες, με προβλημάτισαν ευχάριστα. Ο τρόπος που μιλάς στα live μας τόσο όμορφος! Είσαι τόσο δοτική και μεταδοτική! Αν μου δινόταν ξανά η ευκαιρία, το μόνο που θα άλλαζα πραγματικά θα ήταν οι αρχικοί ενδοιασμοί μου!!! Και αν με έβαζαν να γράψω έκθεση για σένα θα ήταν πολυσέλιδη!!! Πραγματικά είμαι ευγνώμων για την γνωριμία μας και με τιμά το γεγονός πως είσαι η μέντορας μου!!! Χίλια ευχαριστώ από την καρδιά μου για όλα!!! Εννοείται πως ανεπιφύλακτα θα συνιστούσα σε όλους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα σου!!!
Πριν από ένα περίπου χρόνο μου μίλησε για το πρόγραμμα μια φίλη. Πήρα την απόφαση φέτος να συμμετέχω σε αυτό έχοντας πια ένα ξεκάθαρο, ΓΙΑΤΙ και ψάχνοντας το πώς 
Παρόλο που τα βήματα και η παρότρυνση από μέρους σου Άννα είναι ξεκάθαρα, η πληροφορία και η γνώση που προσφέρεις "πλούσια" και ακριβής, εγώ προβληματίστηκα! Έφτασα έτσι στην τελευταία ενότητα και..... στο τελευταίο live!! Και τσουπ κάτι μαγικό....
Σε αυτό το τελευταίο live μίλησες εκτός από την γνώση... τους τρόπους διαχείρισης....τα τιπς....για την πίστη, αγάπη, αφοσίωση γι αυτό που κάνεις και απλόχερα δίνεις!!!!! Λέξεις που κρύβουν μεγάλη δύναμη και κάνουν την διαφορά!!!!
Αισθάνομαι ευγνώμων γι αυτό το ταξίδι Άννα μου που πιστεύω, τώρα ξεκινάει για εμένα 
Εύχομαι καλή επιτυχία στην ημερίδα αν και είμαι σίγουρη ότι θα την έχεις!!! 
Από καρδιάς, σε ευχαριστώ! 
Δεν ξερω ειλικρινα απο που να ξεκινησω!!!Αρχικα να πω οτι πριν αρχίσω το προγραμμα ειχα πολλους ενδοιασμους. Δεν ηξερα τι να κανω αν θα τα καταφέρω!Παρ όλα αυτα αποφάσισα να κανω το σεμινάριο και ειναι κάτι που δεν μετανιωσα καθολου και ηταν οτι καλυτερο ειχα κανει ποτε! Το παθος ,οι γνωσεις το οραμα και ολη αυτη η ενασχόληση σου Αννα μου για να μεταλαμπαδευσεις όσα έχεις κάνει σ αυτό το επάγγελμα έίναι κάτι το μοναδικό επιπλέον η μεταδοτικότητα σου σε καθιστούν expert σ ολο αυτό.Βεβαια να μην ξεχάσω οτι πανω απ ολα εισαι ενας πολύ δοτικός άνθρωπος που όταν σε χρειάστηκα γιατί είχα αντιμετωπίσει ενα πρόβλημα αμέσως ανταποκρίθηκες πέρνωντας τηλέφωνο για να το λύσουμε . Αυτό απο μόνο του λέει πολλά. Θα το έκανα ξανά και ξανά. Έχω συστήσει αυτό το πρόγραμμα σε τουλάχιστον 8 άτομα και θα το προτείνω παντού. Αννα μου μπραβο και πάλι μπραβο σ αυτό που έχεις χτίσει και όπως σου είπα στο τηλέφωνο μακάρι να σ αξιώσει ο Θεός να το κάνεις σχολή αυτό το πρόγραμμα γιατί είναι κάτι που σου αξίζει. Καλή τύχη σ οτι κι αν κάνεις !!

Η απόφαση να παρακολουθήσω το course ήταν σχεδόν μονόδρομος... Σε ανακάλυψα όταν έψαχνα part time distance jobs και ο αλγόριθμος του Internet προφανώς θεώρησε σωστό να σε εμφανίσει μπροστά μου και πολύ καλά έκανε το έψαχνα 2 μήνες μέχρι να επικοινωνήσω είδα ότι βίντεο είχες και διάβασα ότι είχες για να καταλάβω αρχικά τι είναι όλο αυτό και η απόφαση πάρθηκε αμέσως ναι προχωράμε θα το παρακολουθήσω. Δεν το μετάνιωσα λεπτό αν και δεν κρύβω ότι ακόμη δεν ολοκλήρωσα το πρόγραμμα. Οι συναντήσεις όχι απλά εποικοδομητικες αλλά βάλσαμο στις ανασφάλειες μου. Εκείνο που εκτίμησα όμως είναι ότι πάντα έβρισκες το χρόνο με ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα να απαντήσεις emails μου ή μηνύματα μου. Είμαι επίσης σίγουρη ότι ανά πάσα στιγμή θα είσαι εκεί να λύσεις απορίες και περιμένω με ανυπομονησία πάντα το email της Τετάρτης για να έχω ένα boost και τροφή για σκέψη. Εκείνο όμως που μου άρεσε περισσότερο είναι ότι ήσουν πάντα ειλικρινής ανοίχτηκες μας είπες την ιστορία σου, τις δυσκολίες σου και δεν κρύφτηκες πίσω από την επιτυχία και το κυριότερο μοιράστηκες μαζί μας τις γνώσεις σου. Είσαι έμπνευση και συνέχισε αυτό που αγαπάς γιατί αλλάζεις σιγά σιγά ζωές. Χάρηκα για όλα, καλή συνέχεια εύχομαι σε όλες μας και NEVER GIVE UP

Αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτό το σεμινάριο για να καταφέρω σιγά σιγά να έχω κάποιο έξτρα εισόδημα από την ευκολία του σπιτιού μου. Ήδη εργάζομαι από το σπίτι οπότε ξέρω τις ευκολίες που έχει μια μαμά σε σχέση με το να πηγαίνει κάθε πρωί σε γραφείο. Το σεμινάριο δίνει πάρα πολλές πληροφορίες και δυνατότητες για το πώς μπορεί να επιτευχθεί το εισόδημα απο το σπίτι. Η Άννα δίνει τις σωστές κατευθυντήριες γραμμές και από κει και πέρα σίγουρα θέλει ατομική προσπάθεια και επιμονή : ) ευχαριστώ γιατί αντιλήφθηκα ότι η πληθώρα των επιλογών είναι πραγματικά τεράστια!

Τι να πω για την Άννα!!! Απλά καταπληκτική, άκρως βοηθητική και πρόθυμη πάντα να βρει λύση στο πρόβλημα σου. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!

Εξαιρετική συνεργασία , η κυρία Χατζηδάκη άκουσε τις ανάγκες μας και ανταποκρίθηκε πλήρως στις απατήσεις μας με ευγένεια και συνέπεια ... Τη συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Θα χαρώ να σε εξυπηρετήσω