10 τρόποι που μία Virtual Assistant μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τα εισοδήματα σου

Είσαι πάντα πολύ απασχολημένη και δεν έχεις σχεδόν ποτέ χρόνο για τίποτα! Και θέλεις ταυτόχρονα να αυξήσεις τα εισοδήματα σου.

virtual assistant

Μήπως αυτό σου ακούγεται οικείο; Μπορείς να περνάς τις μέρες σου ζορίζοντας τον εαυτό σου με τόνους εργασιών για την επιχείρησή σου: γράφοντας αναρτήσεις και ηλεκτρονικά μηνύματα, μορφοποιώντας αυτές τις αναρτήσεις, δημιουργώντας γραφικά, κυνηγώντας φωτογραφίες, κόβοντας τιμολόγια, δημιουργώντας αναρτήσεις για τα social media, διασφαλίζοντας ότι τα plugins σου είναι ενημερωμένα... και η λίστα δεν τελειώνει ποτέ!

Το χειρότερο είναι ότι είσαι τόσο απασχολημένη με τη διατήρηση της επιχείρησής σου, ώστε να μην έχεις τον χρόνο να αναλάβεις περισσότερους πελάτες, να αποκτήσεις νέους χορηγούς ή να δημιουργήσεις νέα προϊόντα που πραγματικά θα σου αυξήσουν τα εισοδήματα. Είσαι κολλημένη σε έναν φαύλο κύκλο να εργάζεσαι σκληρά και ποτέ να μην είναι αρκετό και τελικά δεν έχεις χρόνο ούτε να βγάλεις τον εαυτό σου έξω από όλο αυτό.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να διορθώσεις αυτό το θέμα: Τη συνεργασία σου με μία Virtual Assistant για να κάνει όλα αυτά τα πράγματα για εσένα και εν τέλει να αυξήσεις τα εισοδήματα σου.

 

Τι είναι μία Virtual Assistant;

Μία διαδικτυακή βοηθός (VA) είναι ένας αυτοαπασχολούμενος επαγγελματίας που σε βοηθά ουσιαστικά (online). Μπορεί να βοηθήσει σε διοικητικά, τεχνικά, δημιουργικά και διευθυντικά καθήκοντα.

 

Πώς μπορεί μία Virtual Assistant να σε βοηθήσει να αυξήσεις τα εισοδήματα σου;

Θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματα σου, οπότε δεν πρέπει να ξοδεύεις. Λοιπόν, τότε πώς γίνεται να συνεργαστεί κάποιος με μία διαδικτυακή βοηθό (άλλο ένα επιχειρηματικό έξοδο) και αυτό να φέρνει έσοδα;

Όταν κάνεις εργασίες που δεν είναι ο δικός σου κλάδος, καταναλώνεις πολύ χρόνο στον οποίο θα μπορούσες να αυξήσεις τα εισοδήματα για την επιχείρησή σου. Αυτό που σου σπαταλάει αρκετές ώρες για να μάθεις και να εφαρμόσεις μόνη σου, μπορεί να γίνει στον μισό χρόνο από μία Virtual Assistant.

Ήρθε η ώρα να χαράξεις μια νέα πορεία!

 

Εδώ είναι μερικά πράγματα που θα μπορούσε να σε βοηθήσει μία Virtual Assistant:

 

1. Γράφει – αναρτήσεις blog, ενημερωτικά δελτία, ebooks, μαθήματα - Είναι σημαντικά όλα αυτά για την επιχείρηση σου και πολλά από αυτά συνεπάγονται να έχει κάποιος ταλέντο στη γραφή. Αλλά τι πρέπει να κάνεις όταν δεν σου αρέσει το γράψιμο, δεν έχεις χρόνο ή απλά το μισείς; Συνεργασία! Υπάρχουν VAs που αγαπούν να γράφουν και θα το κάνουν πολύ γρηγορότερα (στην πραγματικότητα αν δεν τους ενοχλήσει κάποιος, αυτό που μπορεί να πάρει εσένα δύο ημέρες αυτούς μπορεί να τους πάρει μόνο λίγες ώρες). Αυτό είναι αρκετές ώρες κέρδος στο πρόγραμμά σου που θα μπορούσες να επενδύσεις σωστά!

Μπορούν επίσης να σε βοηθήσουν να γράψεις τα ebooks και τα μαθήματά σου, τα οποία θα σε βοηθήσουν να φέρεις παθητικό εισόδημα. Μπορείς να δημιουργήσεις ένα λεπτομερές περίγραμμα και να προσλάβεις μία διαδικτυακή βοηθό για να δώσει σάρκα και οστά σε ένα βιβλίο ή σε ένα μάθημα. Μπορείς επίσης να την παραπέμψεις σε προηγούμενες αναρτήσεις ιστολογίου για να αποκτήσει τη φωνή σου και ίσως ακόμη και να ετοιμάσει κάποιο κείμενο για το ψηφιακό σου προϊόν.

Πόσο εύκολο είναι αυτό; Εσύ πλέον θα έχεις παθητικά εισοδήματα και για όλα αυτά είχες κάποια ως βοηθό σου να κάνει αυτό το χρονοβόρο κομμάτι της δουλειάς!

 

2. Επεξεργασία / διόρθωση - Ίσως σου αρέσει η γραφή, αλλά δεν είσαι τέλεια. Είναι εντάξει, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι ντροπή! Το να γράφει κάποιος είναι ένα σετ δεξιοτήτων που χρειάζεται χρόνο για να μάθεις και αν είσαι απασχολημένη με την παραγωγή εισοδήματος, πιθανότατα δεν έχεις χρόνο να μάθεις κανόνες γραμματικής ή στίξης. Με την συνεργασία σου με μία διαδικτυακή βοηθό γίνεται απλό. Θα ελέγξει το υλικό σου και θα το επεξεργαστεί όπως απαιτείται, στη συνέχεια, θα το βγάλει έτοιμο έξω στον κόσμο και θα το προωθήσει!

 

3. SEO - Το traffic στο site σου είναι απαραίτητο στον ψηφιακό κόσμο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την αύξηση αυτής της επισκεψιμότητας και ένας από αυτούς είναι το SEO. Το Yoast plugin SEO για WordPress βοηθά, αλλά ένας έμπειρος στο SEO μπορεί να βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Ξέρει όλα τα μυστικά για την αύξηση αυτών των επισκέψεων, που σημαίνει αύξηση στα εισοδήματα σου!

 

4. Δημιουργία γραφικών για τις αναρτήσεις σου, αναρτήσεις κοινωνικών μέσων κ.λπ. - Η παρουσία επαγγελματικής εμφάνισης στο διαδίκτυο είναι σημαντική. Πρέπει να έχεις ένα brand που προσελκύει τον ιδανικό σου πελάτη! Εάν τα γραφικά και το branding δεν είναι το ατού σου, τότε συνεργάσου με μία VA.

Βρες κάποια που να γνωρίζει πώς να αντιστοιχίσει τις γραμματοσειρές, να δημιουργήσει ένα λογότυπο που δεν φαίνεται homemade και να σχεδιάσει μια φωνή για την επιχείρησή σου, που να μιλάει στο άτομο που θέλει να σε προσλάβει ή να αγοράσει το προϊόν σου! Μια καλή VA ή ένας σχεδιαστής μπορεί επίσης να δημιουργήσει πρότυπα για να μπορείς να χρησιμοποιείς ξανά και ξανά για τα blog post σου και εικόνες για τα social media ώστε να μπορείς να δείξεις στον κόσμο πόσο fab είσαι!

 

5. Email Marketing - Η φροντίδα της λίστας email σου είναι εξαιρετικά σημαντική για την οικοδόμηση σχέσεων με τους αναγνώστες σου! Είναι τόσο ικανοποιητικό να λαμβάνεις ένα σχόλιο στο ιστολόγιο ή ένα email που να λέει πόσο εμπνέει το περιεχόμενο σου. Δείχνει ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν. Και όταν θέλεις να ξεκινήσεις το νεότερο ebook σου ή να μοιραστείς μια κριτική affiliate, οι συνδρομητές σου θα είναι αυτοί που θα θέλουν να αγοράσουν αυτό που έχεις να προσφέρεις.

Ωστόσο, πολλοί επιχειρηματίες δεν έχουν τον χρόνο να γράφουν και να στέλνουν ένα newsletter κάθε εβδομάδα (ή και περισσότερα σε κάποιες περιπτώσεις)! Λύση: συνεργάσου με μία VA που θα στείλει αυτά τα newsletter για σένα! Μερικοί διαδικτυακοί βοηθοί θα προσθέσουν επίσης φόρμες εγγραφής στο site σου και θα δημιουργήσουν νέες λίστες ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για σένα (άλλη μία χρονοβόρα εργασία). Το email marketing είναι πολύ πιο εύκολο (και πιο κερδοφόρο) όταν έχεις βοήθεια!

 

6. Διαχείριση affiliate - Οι πωλήσεις affiliate είναι ένας πολύ καλός τρόπος να φέρεις επιπλέον εισόδημα κάθε μήνα, αλλά χρειάζεται χρόνος! Εφαρμόζοντας προγράμματα affiliate, προσθέτοντας συνδέσμους στο site σου, κοινοποίηση στα κοινωνικά μέσα και ο κατάλογος συνεχίζεται! Βρες κάποια που μπορεί να βρει προγράμματα affiliate για να συμμετάσχει για λογαριασμό σου και στη συνέχεια να τα προσθέσει στις αναρτήσεις του blog σου, newsletter, social media.

 

7. Διαχείριση ιστοσελίδας - Εάν είσαι online επιχειρηματίας ή blogger, λογικά έχεις ένα site. Και αυτός ο ιστότοπος είναι τα πάντα για εσένα. Εάν πέσει, το ίδιο θα κάνει και η δουλειά σου! Βεβαιώσου ότι το site σου προστατεύεται και δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας και κάποιος το κάνει αυτό για εσένα. Να μπορεί να διατηρήσει τα plugins σου ενημερωμένα, να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και ακόμη και να βάλει τον ιστότοπο σου ξανά online αν συμβεί κάτι κακό. Σκέφτεσαι ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε εσένα; Θα μπορούσε όμως και το έχω δει να συμβαίνει. Προστάτευσε τη δουλειά σου και αφαίρεσε αυτές τις αγχωτικές εργασίες από πάνω σου!

 

8. Έρευνα - εύρεση ευκαιριών αναφοράς του brand σου, αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, ιδέες για δημοσιεύσεις blog, κλπ. - Δεν χρειάζεται να χάνεις τον χρόνο σου να κάνεις πλέον καμία έρευνα! (Ο χρόνος είναι χρήμα όπως γνωρίζεις!) Ορισμένοι διαδικτυακοί βοηθοί είναι ειδικοί στην έρευνα και θα ήθελαν να το κάνουν αυτό για εσένα. Μετέφερε αυτήν την εργασία σε ένα ninja ερευνητή για να βρεις αυτό που χρειάζεσαι για να αναπτύξεις την επιχείρηση σου.

 

9. Analytics - Η συλλογή των μηνιαίων αναλυτικών στοιχείων και των πληροφοριών πωλήσεων affiliate είναι χρονοβόρα, αλλά σούπερ απαραίτητη για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου! Ευτυχώς, υπάρχουν VAs που μπορούν να μαζεύουν αυτές τις πληροφορίες για σένα, ενώ εσύ μπορείς να επικεντρωθείς σε άλλα πιο χρήσιμα!

 

10. Λογιστικά - Αυτή που εστιάζει στην ανάπτυξη. Εάν δεν γνωρίζεις τους αριθμούς σου, πώς θα τους αυξήσεις; Συνεργάσου με κάποια VA για να παρακολουθεί τα έσοδα και τα έξοδα σου, ώστε να γνωρίζεις πόσα κερδίζεις και να βάζεις στόχους για περισσότερα!

 

Αυτή είναι η συμφωνία: Ως διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησής σου, είναι δική σου δουλειά να επικεντρωθείς στην ανάπτυξή της, όχι σε καθήκοντα που δεν θα έπρεπε να σε απασχολούν, που ίσως να μην είσαι και τόσο καλή ή δεν φέρνουν το ανάλογο κέρδος. Υπάρχουν τόνοι φοβερών virtual assistants εκεί έξω που είναι υπέροχες σε αυτά που τους αρέσουν να κάνουν και θα χαρούν να πάρουν το βάρος από πάνω σου.

Η επένδυση σε μία Virtual Assistant, δύο ή ολόκληρης ομάδας μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στα επίπεδα στρες και τα κέρδη σου!

Κάνε το βήμα για να προσλάβεις την πρώτη σου Virtual Assistant έτσι ώστε να μπορείς να οδηγήσεις την επιχείρηση σου μπροστά και να αυξήσεις τα εισοδήματα σου!

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου πατώντας εδώ!

 

Χρειάζεται να δημιουργήσεις το πλάνο marketing της επιχείρησης σου;