eMailing Marketing | Διαφήμιση μέσω Newsletter - Άννα Χατζηδάκη

ΘΕΛΕΙΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ;

Είμαι σίγουρη πως το θέλεις και είναι εφικτό με τη συστηματική μέθοδο προσέλκυσης ενδιαφέροντος των καταναλωτών κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους με το Email Marketing (χωρίς εσύ να αγχώνεσαι καθόλου!)

Το πιο αποδοτικό κανάλι Marketing online!

Το Email Marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προσεγγίσεις το κοινό και να συνδεθείς μαζί του χωρίς να ξοδεύεις μια περιουσία κάθε φορά σε διαφημίσεις και να το μετατρέπεις σε επαναλαμβανόμενο πελάτη της επιχείρηση σου.

Δημιουργώντας funnels και ενδιαφέροντα newsletters, θα κερδίζεις το κοινό της σελίδας σου σε επισκεψιμότητα που σου ανήκει χωρίς να φεύγει ανεκμετάλλευτο.

 

ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ;

Τι θα έλεγες αν κάποιος μπορούσε να δημιουργήσει για την επιχείρησή σου ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να υλοποιηθεί το ΤΕΛΕΙΟ EMAIL MARKETING που θα σου φέρει νέους αλλά και επαναλαμβανόμενους πελάτες;

Λοιπόν ... γι 'αυτό είμαστε εγώ και η ομάδα μου εδώ!
Σπουδαίοι συνεργάτες μου, έχουν βιώσει τη δύναμη του συστηματικού μάρκετινγκ.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ;

 • ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ
  Δημιουργία άμεσης και στοχευμένης επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σου χωρίς να πληρώνεις το Google, το Facebook ή κάποιο άλλο τρίτο site.
 • ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ & ΜΕΤΡΗΤΑ
  Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουν και εκπαιδεύονται για αυτά που τους προσφέρεις, σε βλέπουν ως επαγγελματία στον κλάδο σου και θα σε επιλέγουν ξανά και ξανά
 • ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ
  Όλοι στην εξειδικευμένη θέση σου θα γνωρίζουν το όνομά σου και θα σε συστήνουν.
 • ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ!

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΛΙΓΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..

 

ΒΗΜΑ #1: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ LEAD MAGNET/FREEBIE

Με αυτή τη διαδικασία θα προσελκύσω το ενδιαφέρον ή την ανάγκη των καταναλωτών, αποκτώντας συναινετικά τα στοιχεία τους (email τους).

Θα δημιουργήσουμε σε συνεργασία κάποια χρήσιμη ηθική δωροδοκία για την προσέλκυσή τους και θα φροντίσουμε για τη διάδοσή της.

 

ΒΗΜΑ #2: ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ

Με τους συνδρομητές που θα αποκτήσουμε, θα ξεκινήσω διάφορες ενέργειες marketing που σκοπό θα έχουν να χτίσουν μία σχέση μαζί τους, ώστε να περάσουν στο επόμενο επίπεδο και να γίνουν εντέλει πελάτες σου.

Σύνταξη εβδομαδιαίων ενημερωτικών δελτίων με ενδιαφέρον, χρήσιμες πληροφορίες, νέες γνώσεις και προσφορές που σκοπό θα έχουν να σε εδραιώσουν ως την καλύτερη στην αγορά.

Με άλλα λόγια, επενδύοντας στο PERFECT EMAIL MARKETING, θα κερδίσεις την αναγνωρισιμότητα και εμπιστοσύνη που χρειάζεται η επιχείρησή σου μέσα από το internet και σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις νέους άλλα και επαναλαμβανόμενους πελάτες, όλα αυτά μέσα από την εκπαίδευσή τους πάνω σε κάποια βασικά σημεία, που εάν τα γνωρίζουν θα επιλέγουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σου.

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ.
ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ ΤΩΡΑ!

 

eMailing Marketing | Διαφήμιση μέσω Newsletter 

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 100%

Εάν δεν δεις τη διαφορά που δημιουργεί στην επιχείρησή σου και εάν δεν αποκτήσεις νέους πελάτες να εισέρχονται στο δικό σου funnel που βελτιώνει απίστευτα τις πιθανότητές σου να κλείσεις νέους πελάτες, μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή.

Με άλλα λόγια, δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αλλά χιλιάδες επιπλέον χρήματα κάθε μήνα για να κερδίσεις.

Το Perfect Email Μarketing προσφέρεται σε μια πολύ χαμηλή μηνιαία τιμή και είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις, που θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σου.

 

ΑΦΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ PERFECT EMAIL MARKETING, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ:

 1. Να συμπληρώσεις την φόρμα ενημερώνοντάς με για το ποια είσαι, με τι ασχολείσαι και την ιστοσελίδα σου.
 2. Θα σου απαντήσω το συντομότερο δυνατό για να ορίσουμε το πρώτο μας meeting. Στη συνέχεια θα σου αποστείλλω να συμπληρώσεις το Business Profile της επιχείρησής σου και θα ξεκινήσουμε τις απαραίτητες εργασίες!
 3. Θα ξεκινήσουμε με τη δημιουργία κάποιου lead magnet για να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα σου.
 4. Θα συντάξουμε τα πρώτα αυτοματοποιημένα emails που θα λαμβάνουν οι συνδρομητές σου με την εγγραφή τους στα newsletters σου και εν συνεχεία τα επόμενα εβδομαδιαία mails.
 5. Στο τέλος του πρώτου μήνα, να λάβεις την πρώτη σου αναφορά, με λεπτομέρειες για το πόσο καλά έχει γίνει η δουλειά! (Θα σου αποστέλλω αναφορά κάθε μήνα, εφόσον το επιθυμείς)

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ κάθεσαι, χαλαρώνεις και απολαμβάνεις μέρα με την ημέρα να βλέπεις τις πωλήσεις σου να αυξάνονται.

Κλείσε θέση για αυτήν την υπηρεσία ΤΩΡΑ για να αυξήσεις την εμπιστοσύνη των πελατών σου, ενισχύοντας τη λίστα αυτών και αποκτώντας αυτούς που ονειρευόσσουν για την επιχείρησή σου.

Για αυτήν την υπηρεσία, μπορούμε να συνεργαστούμε με τους παρακάτω παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας:

 • ActiveCampaign
 • MailChimp
 • Mailerlite
  (αν χρησιμοποιείς ήδη κάποιον άλλο πάροχο παρακαλώ ενημέρωσε με για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου) 

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Απόκτησε μια σταθερή ροή νέων συνρομητών που απλά θα μετατρέπονται σε επαναλαμβανόμενους πελάτες σου με μόνο
160 € το μήνα!