eMailing Marketing | Διαφήμιση μέσω Newsletter - Άννα Χατζηδάκη

ΘΕΛΕΤΕ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥΣ;

Είμαι σίγουρη πως το θέλετε και είναι εφικτό με τη συστηματική μέθοδο προσέλκυσης ενδιαφέροντος των καταναλωτών κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τους με το Email Marketing (χωρίς εσείς να αγχώνεστε καθόλου!)

Το πιο αποδοτικό κανάλι Marketing online!

Το Email Marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να προσεγγίσετε το κοινό και να συνδεθείτε μαζί του χωρίς να ξοδεύετε μια περιουσία και να το μετατρέπετε σε επαναλαμβανόμενο πελάτη της επιχείρηση σας.

Δημιουργώντας funnels και ενδιαφέροντα newsletters, θα κερδίζετε το κοινό της σελίδας σας σε επισκεψιμότητα που σας ανήκει χωρίς να φεύγει ανεκμετάλλευτο.

 

ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ;

Τι θα λέγατε αν κάποιος μπορούσε να δημιουργήσει για την επιχείρησή σας ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να υλοποιηθεί το ΤΕΛΕΙΟ EMAIL MARKETING που θα σας φέρει νέους αλλά και επαναλαμβανόμενους πελάτες;

Λοιπόν ... γι 'αυτό είμαι εγώ εδώ!
Σπουδαίοι πελάτες μου, έχουν βιώσει τη δύναμη του συστηματικού μάρκετινγκ.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ;

 • ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ
  Δημιουργία άμεσης και στοχευμένης επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας χωρίς να πληρώσετε το Google, το Facebook ή κάποιο άλλο τρίτο site.
 • ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ-ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ & ΜΕΤΡΗΤΑ
  Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουν και εκπαιδεύονται για αυτά που τους προσφέρετε, σας βλέπουν ως επαγγελματία στον κλάδο σας και θα σας επιλέγουν ξανά και ξανά
 • ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ
  Όλοι στην εξειδικευμένη θέση σας θα γνωρίζουν το όνομά σας και θα σας συστήνουν.
 • ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΛΙΓΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ..

 

ΒΗΜΑ #1: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ LEAD MAGNET & FUNNELS

Με αυτή τη διαδικασία θα προσελκύσω το ενδιαφέρον ή την ανάγκη των καταναλωτών, αποκτώντας συναινετικά τα στοιχεία τους (email τους).

Θα δημιουργήσουμε σε συνεργασία κάποια χρήσιμη ηθική δωροδοκία για την προσέλκυσή τους και θα φροντίσουμε για τη διάδοσή της.

 

ΒΗΜΑ #2: ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ

Με τους συνδρομητές που θα αποκτήσουμε, θα ξεκινήσω διάφορες ενέργειες marketing που σκοπό θα έχουν να χτίσουν μία σχέση μαζί τους, ώστε να περάσουν στο επόμενο επίπεδο και να γίνουν εντέλει πελάτες σας.

Σύνταξη εβδομαδιαίων ενημερωτικών δελτίων με ενδιαφέρον, χρήσιμες πληροφορίες, νέες γνώσεις και προσφορές που σκοπό θα έχουν να σας εδραιώσουν ως τον καλύτερο στην αγορά.

Με άλλα λόγια, επενδύοντας στο PERFECT EMAIL MARKETING, θα κερδίσετε την αναγνωρισιμότητα και εμπιστοσύνη που χρειάζεται η επιχείρησή σας μέσα από το internet και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε νέους άλλα και επαναλαμβανόμενους πελάτες, όλα αυτά μέσα από την εκπαίδευσή τους πάνω σε κάποια βασικά σημεία, που εάν τα γνωρίζουν θα επιλέγουν τις υπηρεσίες ή προϊόντα σας.

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ.
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

 

eMailing Marketing | Διαφήμιση μέσω Newsletter 

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 100%

Εάν δεν δείτε τη διαφορά που δημιουργεί στην επιχείρησή σας και εάν δεν αποκτήσετε νέους πελάτες να εισέρχονται στο δικό σας funnel που βελτιώνει απίστευτα τις πιθανότητές σας να κλείσετε νέους πελάτες, μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Με άλλα λόγια, δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αλλά χιλιάδες επιπλέον χρήματα κάθε μήνα για να κερδίσετε.

Το Perfect Email Μarketing προσφέρεται σε μια πολύ χαμηλή μηνιαία τιμή και είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, που θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας.

 

ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ PERFECT EMAIL MARKETING, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ:

 1. Να συμπληρώσετε την φόρμα ενημερώνοντάς με για το ποιος είστε, με τι ασχολείστε και την ιστοσελίδα σας.
 2. Να σας απαντήσω το συντομότερο δυνατό για να ορίσουμε το πρώτο μας meeting. Στη συνέχεια θα σας αποστείλλω να συμπληρώσετε το Business Profile της επιχείρησής σας και θα ξεκινήσω τις εργασίες!
 3. Να ξεκινήσω με τη δημιουργία κάποιου lead magnet για να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα σας.
 4. Να συντάξω τα πρώτα αυτοματοποιημένα emails που θα λαμβάνουν οι συνδρομητές σας με την εγγραφή τους στα newsletters σας και εν συνεχεία τα επόμενα εβδομαδιαία mails.
 5. Στο τέλος του πρώτου μήνα, να λάβετε την πρώτη σας αναφορά, με λεπτομέρειες για το πόσο καλά έχει γίνει η δουλειά! (Θα σας αποστέλλω αναφορά κάθε μήνα, εφόσον το επιθυμείτε)

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ κάθεστε, χαλαρώνετε και απολαμβάνετε μέρα με την ημέρα να βλέπετε τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

Κλείστε θέση για αυτήν την υπηρεσία ΤΩΡΑ για να αυξήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας, ενισχύοντας τη λίστα αυτών και αποκτώντας αυτούς που ονειρευόσασταν για την επιχείρησή σας.

Για αυτήν την υπηρεσία, μπορώ να συνεργαστώ με τους παρακάτω παρόχους υπηρεσιών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας:

 • ActiveCampaign
 • MailChimp
 • Mailerlite
  (αν χρησιμοποιείτε ήδη κάποιον άλλο πάροχο παρακαλώ ενημερώστε με για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας) 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

Αποκτήστε μια σταθερή ροή νέων συνρομητών που απλά θα μετατρέπονται σε επαναλαμβανόμενους πελάτες σας για μόλις
150 € το μήνα!