Η μυστική στρατηγική που θα αλλάξει την επιχείρηση σου

Σου αποκαλύπτω το μυστικό μου σε αυτό το άρθρο, και είναι:

stratigiki epixeirisis

Πραγματικά δεν υπάρχει μυστική στρατηγική που να έχει την δύναμη από μόνη της να επεκτείνει την επιχείρησή σου. Αλλά αφού είσαι εδώ, μπορώ να υποθέσω ότι θέλεις κάτι να αλλάξει μέσα στην επιχείρησή σου. Ίσως θέλεις να εργάζεσαι λιγότερο, να κερδίζεις περισσότερα χρήματα, να αποκτήσεις καλύτερους πελάτες ή να παρουσιάσεις μια εντελώς νέα προσφορά και θέλω να σε βοηθήσω να το κάνεις αυτό.

Πρώτα πρώτα λοιπόν: σταμάτα να ψάχνεις για ένα μυστικό γιατί αυτό από μόνο του σε κρατάει κολλημένη και κολλημένο. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος που βρήκα (και βοηθώ συνεργάτες και μαθητές μου) για να κάνω αυτές τις αλλαγές στις επιχειρήσεις τους είναι να ξεκινήσω ξεκαθαρίζοντας τι θέλουν. Ξέρω ότι ακούγεται πολύ απλό και γι' αυτό οι περισσότεροι άνθρωποι το παρακάμπτουν και αρχίζουν να εργάζονται πολύ σκληρά για να......

Ε λοιπόν, προς το τίποτα. Ή προς κάτι που πιστεύουν ότι πρέπει να θέλουν αλλά στην πραγματικότητα δεν θέλουν.

Ένα παράδειγμα είναι αυτό - για πολύ καιρό στις αρχές της επιχείρησης μου δούλευα σκληρά για να αποκτήσω πολλούς πελάτες και μετά συνειδητοποίησα…. “Για περίμενε”είπα στον εαυτό μου, “δεν θέλω πραγματικά πολλούς πελάτες”. Είχα ξοδέψει χρόνο και ενέργεια δουλεύοντας για κάτι που στην πραγματικότητα δεν ήταν αυτό που ήθελα — ήθελα λιγότερους πελάτες αλλά καλά έσοδα. Όταν πήρα αυτή την απόφαση και άρχισα να κινούμαι προς αυτό, τα πράγματα άλλαξαν γρήγορα και δημιούργησα αυτό που ήθελα.

Τώρα το θέμα εδώ είναι να αναγνωρίσεις τι είναι αυτό που θέλεις ΚΑΙ ΜΕΤΑ να μη δίνεις προσοχή σε όλες τις χαζές ιστορίες που εμφανίζονται μπροστά σου όταν θα ξεκινήσεις να προχωράς προς αυτό. Ιστορίες όπως "ποιος θα πλήρωνε premium τιμές για την εργασία μου;" και το «Δεν ξέρω πώς να βρεθώ μπροστά σε 6-ψήφιους επιχειρηματίες». Αυτές οι ιστορίες μπορεί να σε εμποδίσουν να αναλάβεις δράση και να σε κρατήσουν μακριά από το να δημιουργήσεις μια ευθυγραμμισμένη επιχείρηση με την ψυχή και την καρδιά σου.

Επίσης, αυτού του είδους οι ιστορίες προκαλούν ανασφάλειες και αμφιβολίες για τον εαυτό μας. Άλλες ιστορίες που βλέπω εκεί έξω να αναφέρονται είναι η “Δεν υπάρχει στην ελεύθερη εργασία πραγματικά ελευθερία χρόνου”. Και βλέπω επίσης πολλούς να λένε, "καλά, θα χρειαστεί πολύς χρόνος, δουλειά και ενέργεια για να καθιερωθώ στο κοινό που στοχεύω" - κάτι που δεν είναι αλήθεια, παρεμπιπτόντως – και μέσα σε αυτή τη σκέψη, ένας φόβος ξεσηκώνεται μέσα τους ότι θα πρέπει να θυσιάσουν τον Ελεύθερο Χρόνο (μια μεγάλη αξία τους) για να πετύχουν τους στόχους τους. Κι εγώ σου λέω, ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να λειτουργούν οι Αξίες σου είναι… λοιπόν, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να θυσιάζουμε τις κορυφαίες αξίες μας. Προσωπικά μου αρέσει να έχω οικονομική άνεση και εκτιμώ την επιτυχία, αλλά για μένα η Ελευθερία του Χρόνου είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ… οπότε καταλαβαίνεις τώρα πώς αυτές οι ιστορίες έχουν την δύναμη να σε κρατάνε πίσω, σωστά;

Τα μοιράζομαι όλα αυτά μαζί σου γιατί θέλω τώρα να σκεφτείς τις δικές σου ιστορίες. Και για να ανακεφαλαιώσουμε, όρισε πρώτα τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ εκδοχή επιτυχίας και, δεύτερον, παρατήρησε όλες τις χαζό ιστορίες που λες στον εαυτό σου ή ακόμη που σου λένε άλλοι.

Η πραγματική μαγεία που ζω είναι όταν μαθητές και συνεργάτες αποφασίζουν να δημιουργήσουν κάτι που είναι σε ευθυγράμμιση με τον εαυτούς τους, όταν ορίζουν την εκδοχή της επιτυχίας τους και βρίσκουν έναν τρόπο να τιμήσουν τις αξίες τους σε όλη την διαδικασία, ενώ επίσης καταργούν τους περιορισμούς που προσπαθεί να θέσει το μυαλό τους. Ξέρω ότι ακούγεται δύσκολο, αλλά με την υποστήριξη κάποιου, όπως ενός μέντορα, για να σε βοηθήσει να παρατηρήσεις και να επεξεργαστείς αυτά τα πράγματα… μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολο.

Όλα αυτά ξεκινούν με την απόφαση να δημιουργήσεις μια επιχείρηση ευθυγραμμισμένη με την ψυχή και την καρδιά σου.

Όμως, πολλοί επιχειρηματίες αποφασίζουν ότι «ας πετύχω και θα ανησυχήσω για αυτά αργότερα» ή πιστεύουν ότι «απλώς πρέπει να τα βγάλω πέρα ​​αυτή τη βδομάδα και βλέπουμε» ή οτιδήποτε άλλο. Μπορώ όμως να σου πω —αν θέλεις τελικά ένα μυστικό— όσο πιο γρήγορα αποφασίσεις να δημιουργήσεις μια ευθυγραμμισμένη με τα θέλω σου επιχείρηση και αρχίσεις να εργάζεσαι πάνω σε ΑΥΤΗ τη δουλειά, τόσο πιο εύκολη και γρήγορη θα σου έρθει η εκδοχή της επιτυχίας σου.

Εάν είσαι έτοιμη (ή έτοιμος) να εργαστείς πάνω σε όλα αυτά, σου συνιστώ να έρθεις στην ιδιωτική λέσχη μελών AsCend (κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις περισσότερα) όπου θα εργαστούμε όλοι μαζί να αναβαθμίσουμε τις επιχειρήσεις μας μέσω της δέσμευσης, της γνώσης και τις αξίες που θα μας επιτρέψει να χαράξουμε το δικό μας μονοπάτι προς την επιτυχία μας.