Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου συνεπάγεται την επιτυχία σου

Ένα αέναο ερώτημα της ανθρωπότητας είναι, το πώς θα καταφέρει κάποιος να επιτύχει, τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον προσωπικό. «Πώς θα κάνω επιτυχία;» είναι το σημαντικότερο δίλημμα πριν αποφασίσει κάποιος να κάνει το επόμενο βήμα.

i kaliteri ekdoxi tou eautou sou

Σίγουρα, όταν σκέφτεσαι και προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα businessplan, είναι η πρώτη απάντηση που θα πρέπει να δώσεις. Όμως, υπάρχει αρχή, μέση και τέλος για να το καταφέρεις.

Μία αξιοσημείωτη πεποίθηση είναι η εξής:

Για να καταφέρεις να πετύχεις στη ζωή σου, θα πρέπει να δίνεις το 100% των δυνατοτήτων σου.

Η μάχη είναι προσωπική και μερικές φορές επίπονη, διότι μέσα από εκείνη μαθαίνεις, εκπαιδεύεσαι, υπάρχει τριβή και εν τέλει αναρρίχηση. Κατά την διάρκεια της διεργασίας με τον εαυτό σου, γνωρίζεις καλύτερα και βαθύτερα τα στοιχεία του, τα ελαττώματά σου, τα θετικά χαρακτηριστικά σου και πως αυτά μπορείς να τα προάγεις και να επενδύσεις πάνω τους.

Κάθε άνθρωπος διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές αξίες και ταλέντα. Επομένως, πριν ξεκινήσεις το ταξίδι της επιτυχίας σου, βεβαιώσου ότι έχεις όλα τα εφόδια για αυτό. Δηλαδή, ότι γνωρίζεις τόσο καλά εσένα και τις δυνατότητές σου, που να μπορείς να βασιστείς σε αυτές και να τις εξελίξεις. Όταν τις ανακαλύψεις, θα εκπλαγείς με την πληθώρα τους και με το πόσα πράγματα μπορείς τελικά να κάνεις.

Μην διστάσεις, αν είναι διαφορετικά από τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Θυμήσου! Όλοι διαφέρουμε μεταξύ μας.

Δες και αυτό -> 7 τρόποι για να βρεις τι σου αρέσει να κάνεις και να ανακαλύψεις το επάγγελμα που αγαπάς

Κάνοντας αυτή την αναζήτηση ή την εξάσκηση, αν θες, θα διαπιστώσεις ότι σταδιακά γίνεσαι ο καλύτερος εαυτός που θα μπορούσες να έχεις. Γίνεσαι εσύ ξανά, άλλα με διαφορετικό τρόπο. Τότε τίποτα δεν θα μπορεί να σε στρέψει μακριά από τον δρόμο της επιτυχίας. Διότι θα ξέρεις, σε τι είσαι καλός και θα μπορείς να δουλέψεις σε αυτό και να το προωθήσεις.

Είναι γεγονός, ότι αν είσαι σωστός και καλός σε αυτό που κάνεις, αποτελεί σίγουρη επιτυχία. Το μεράκι, η αφοσίωση και η πειθαρχία στο αντικείμενο, που καταπιάνεσαι, πάντα αποφέρει καρπούς.

Μη φοβηθείς να το δοκιμάσεις! Μια νέα ζωή σε περιμένει.

 

Marianna Tsoxali 
Guest Post από
Μαριάννα Τσοχαλή

 

Θέλεις βοήθεια για να αποκτήσεις μία ελεύθερη εργασία;

> Κατέβασε δωρεάν το workbook εδώ