Ένα ξεχωριστό email

Όταν μαθαίνεις ότι έχεις βοηθήσει έναν άνθρωπο να κατακτήσει το στόχο του και να διεκδικήσει το όνειρο του, η χαρά σου δεν μπορεί παρά να είναι απερίγραπτη

Έτσι ένιωσα και έγω, όταν έλαβα το email της Ντόλκου Ανδρομάχης, το οποίο και θα ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σου:

ena xexoristo email 

"Καλημέρα σε όλες τις απανταχού Virtual Assistants!

Εγώ είμαι η Mάχη και συστήνομαι ως μαθήτρια της Άννας, φίλης του Αποστόλη και ευελπιστώ σύντομα επαγγελματίας Virtual Assistant. Συχνά νιώθω την ανάγκη να εκφράσω τα ευχαριστώ μου σε ανθρώπους που βάλανε από λιθαράκι έως κοτρώνα στις αποφάσεις και τις κινήσεις μου.

Πριν λίγους μήνες βρισκόμουνα στο μπαλκόνι του σπιτιού μου και προβληματισμένη κοιτούσα με το βλέμμα της αγελάδας το άπειρο. Ένιωθα απογοητευμένη και περιορισμένη όσον αφορά τα επαγγελματικά μου. Η προσωπική μου ζωή ήταν ολοκληρωμένη συναισθηματικά. Ο υπέροχος σύζυγός μου, το φανταστικό μαγικό παιδάκι μου, οι φίλοι μου στη θέση τους, αλλά επαγγελματικά μετά από μία εγκυμοσύνη και έναν covid ένιωθα χαμένη.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο που με έλουσε η λαχτάρα για κάτι δημιουργικό χτυπάει το τηλέφωνο μου. Ενας φίλος από τα παλιά ξεκινούσε την εταιρεία του και χρειαζόταν έναν έμπιστο άνθρωπο πού να αναλάβει καθήκοντα Virtual Assistance. Θεώρησε ότι αυτός ο άνθρωπος είμαι εγώ και μου έκανε την πρόταση.

Δεν είχα ιδέα τι κάνει μια virtual assistant (κάπου εδώ να προσθέσω οτι τα τελευταία 15 χρόνια ήμουνα πωλήτρια σε τοπικό κατάστημα της γειτονιάς). Ο ίδιος θυμόταν ότι κάποτε είχα τελειώσει μία σχολή πληροφορικής αλλά εγώ το είχα ξεχάσει. Παρόλα αυτά αποφάσισα να αρπάξω την ευκαιρία που μου δινόταν και να δω τι ακριβώς είναι η Virtual Assistant.

Έρευνα στην έρευνα ανακάλυψα την Άννα Χατζηδάκη. Λίγο ο καλοστημένος και επαγγελματικός τρόπος που παρουσίασε τον εαυτό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο η φυσιογνωμία της που έβγαζε μία ζεστασιά, λίγο το ένστικτο, αποφάσισα να παρακολουθήσω τα μαθήματα της και πιο συγκεκριμένα το ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο της.

Ο Αποστόλης ήδη με είχε βάλει στο χορό η Άννα όμως με βοήθησε να μάθω τα βήματα, κάνοντας λοιπόν δώρο στον εαυτό μου το σεμινάριο της Άννας σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη του Αποστόλη σε ένα χρονικό διάστημα λιγότερο των έξι μηνών βλέπω να ξεπετάγονται μπροστά μου ευκαιρίες που δεν τολμούσα να φανταστώ καν.

Ένα απλό παράδειγμα έχει να κάνει με το πάθος μου για τη μουσική που με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή. Τετράδια ολόκληρα είναι γραμμένα αποτυπώνοντας τα συναισθήματά μου για διάφορους καλλιτέχνες, για το έργο τους, τη μουσική τους, τη βιογραφία τους. Ετσι από χόμπι έγγραφα, έγγραφα, έγγραφα. Και 30 χρόνια μετά (γιατί αυτή είναι συνήθεια μου ξεκίνησε από τα 10 μου) τα τετράδια μου θα φιλοξενηθούν σε μία στήλη ενός αγαπημένου περιοδικού. Στη δικιά μου στήλη….. Σε ευχαριστώ Θεούλη μου! Σε ευχαριστώ Αποστόλη! Σε ευχαριστώ Άννα, σε ευχαριστώ βαθιά και αληθινά.

Για σας που δεν θέλετε να εγκαταλείψετε ακόμα και αν νομίζετε ότι το έχετε κάνει αξίζει αυτό το σεμινάριο. Αξίζει πραγματικά.

Με εκτίμηση Ντόλκου Ανδρομάχη!"

 

Σε ευχαριστώ πολύ Ανδρομάχη και σου εύχομαι πραγματικά να πετύχεις όλα τα όνειρα σου! Να είσαι σίγουρη πώς θα είμαι η καλύτερη cheerleader σου!

 

Αν θες να μάθεις περισσότερα για την ελεύθερη εργασία, μπορείς να κατεβάσεις εδώ το ΔΩΡΕΑΝ Workbook!

 

Διάβασε επίσης: 

Πώς να αλλάξεις την ιστορία της ζωής σου

Πώς θα πραγματοποιήσω τους στόχους μου;