Ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο mail μου

Διαλέγοντας το επάγγελμα της Virtual Assistant επέλεξα να προσφέρω τις υπηρεσίες μου βοηθώντας γυναίκες επιχειρηματίες ώστε να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Πέρα όμως από τις υπηρεσίες αυτές έκανα και ένα βήμα παραπέρα εκπαιδεύοντας γυναίκες ώστε να μπορούν να αναπτυχθούν επαγγελματικά και να γίνουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Τις προηγούμενες μέρες λοιπόν έλαβα ένα μήνυμα - κριτική από μία μαθήτρια μου η οποία με συγκίνησε βαθύτατα και θα ήθελα να το μοιραστώ. Το μήνυμα - κριτική λοιπόν έχει ως εξής:


ένα ιδιαίτερο μήνυμα στο mail μου

<<Ξεκινώντας να γράψω για την Άννα Χατζηδάκη αποφάσισα να μην αρχίσω από την παρουσίασή της , την δουλειά και το όραμα της. Θα ξεκινήσω από το χαμόγελό της. Αυτό το γλυκό, παιδικό, αβίαστο και αληθινό χαμόγελο που φωτίζει το ζεστό και καθαρό βλέμμα της.

Είναι αυτά τα δύο που θα σε μαγνητίσουν να την ακούσεις, να την πιστέψεις, να την ακολουθήσεις. Αντιλαμβάνεσαι αμέσως ότι μπορεί να σε εμπνεύσει, να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τους φόβους και τις αναστολές σου, να σε "πιάσει" γερά από το χέρι να μην πέσεις όταν αποφασίσεις να βγεις από το "κουτί" που ζούσες πριν, να γίνει η μέντορας σου.

Πως? Με τα ίδια της τα βιώματα, την συνεχή εξέλιξή της , τα επιτεύγματα της. Το βιογραφικό της είναι γεμάτο με γνώσεις, στόχους, αγώνες και επιτυχίες. Μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας, οραματίστρια, μέντορας. Πολλαπλοί ρόλοι της σύγχρονης γυναίκας , επιτυχώς εκτελεσμένοι με συνεχή προσπάθεια, επιμονή, στοχοπροσήλωση και επιμόρφωση.

Ξεκίνησε την επιχείρησή της με πολλές δυσκολίες, με φόβους, με οικονομικές πιέσεις , σαν αυτά που βιώνουμε οι περισσότερες γυναίκες που την ακολουθούμε σήμερα. Δε διέθετε και αυτή ούτε το "μαγικό κοκαλάκι της νυχτερίδας" , ούτε τον "ευγενή πλούσιο χορηγό". Κατάφερε όμως να πετύχει, βάζοντας ένα ξεκάθαρο στόχο: "θέλω να εργάζομαι ελεύθερα, να φροντίζω και να ζω τις στιγμές της οικογένειας μου , να εξελιχθώ και να φτιάξω εγώ την ιδανική μου μέρα!!". Επιτυχία που ήρθε με πολλή δουλειά, πείσμα και συνεχή εξέλιξη.

Σήμερα μπορεί και βοηθάει επιτυχώς πολλές επιχειρήσεις, προσφέροντας τους όλη την υποστήριξη που χρειάζονται με την τεχνογνωσία της στο marketing και τα κοινωνικά μέσα. Αυτά που είναι πλέον απαραίτητα εργαλεία για να επιβιώσουν αλλά και να προοδεύσουν από το μικρότερο μαγαζάκι της γειτονιάς μέχρι την μεγαλύτερη πολυεθνική και από την πιο απλή παροχή υπηρεσίας που μπορεί να προσφέρει κάποιος έως τους κολοσσούς του marketing.

Η προσφορά της όμως δε σταματά εκεί. Ακολουθώντας τα βιώματα και το όραμα της θέλει να βοηθήσει όσες γυναίκες επιθυμούν και αυτές να αλλάξουν την ζωή τους, να εργαστούν από το σπίτι τους, να μη χάσουν την επαφή από το μεγάλωμα των παιδιών τους, να ορίσουν οι ίδιες τον χώρο και τον χρόνο εργασίας τους, να "ελευθερώσουν" τα ταλέντα τους, να ξαναγράψουν την ιστορία τους, να φτιάξουν την ιδανική τους μέρα, να οραματιστούν, να ξαναχαμογελάσουν στον εαυτό τους. Το πρόγραμμα της " Γίνε επαγγελματίας VA και βρες τον πρώτο σου πελάτη, δίνει την δυνατότητα και την λύση σε όλους εμάς που θέλουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που κάνουμε καλά και μας αρέσουν μέσα από το διαδίκτυο, σε αυτούς που τις χρειάζονται με αμοιβαία αλληλοεπιλογή, σεβασμό και αγάπη. Είναι δομημένο, ολοκληρωμένο και "δεμένο" πάνω σε ένα χαμογελαστό παράδειγμα προς μίμηση. Σε Σένα Άννα!! Σ' ευχαριστούμε! >>

Το γεγονός ότι μπορώ με τις γνώσεις που μεταδίδω να δώσω κίνητρο σε μια γυναίκα, να αλλάξει την επαγγελματική της πορεία και συνεπώς να αλλάξει τον τρόπο ζωής της με κάνει να νιώθω ότι παράγω ένα σημαντικό έργο και ότι έχω μεγάλη ευθύνη προς τη γυναίκα αυτή.

Έτσι λοιπόν κάτι τέτοια μηνύματα είναι που κάνουν ακόμα και τις πιο αφόρητες και δύσκολες μέρες δουλειάς να ξεχνιούνται σε δευτερόλεπτα. Πέρα όμως από αυτό μου δίνουν την δύναμη να συνεχίζω, να εξελίσσομαι και να δίνω όλο μου το είναι σε αυτό που κάνω.


Υγ. Ευαγγελία Μήλιου σε ευχαριστώ για τα συγκινητικά σου λόγια.


Τσέκαρε εδώ το πρόγραμμα μου που μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις το τελέντο σου επάγγελμα.


Αν θέλεις και εσύ να αλλάξεις την ζωή σου, σε αυτό το workbook θα μάθεις τα πάντα για την ελεύθερη εργασία.