Πώς να κερδίσεις χρήματα ως μία μαμά στο σπίτι

Μία από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που έχω από φίλες, συγγενείς και τους αναγνώστες είναι πώς να κερδίσει χρήματα μέσα από το σπίτι μια μαμά. Πριν από λίγες ημέρες, έκαναν ακριβώς την ίδια ερώτηση σε ένα γκρουπ που συμμετέχω!

xrimata apo to spiti 2

Σχεδόν επί 4 χρόνια μου έχει δοθεί η ευκαιρία να είμαι εργαζόμενη μητέρα από το σπίτι και να βγάζω χρήματα με κάποιες επισκέψεις στο γραφείο τα πρώτα χρόνια και αυτό μου έχει φέρει την ικανοποίηση να είμαι στο σπίτι με τα παιδιά μου.

Δεν μου ήταν καθόλου ευχάριστη η ώρα του αποχωρισμού από τη μεγαλύτερη κόρη μου από την καθημερινή της φροντίδα και από το νέο μέλος στο σπίτι (τη μικρή μου κόρη), αλλά η οικογένειά μου χρειάζεται το εισόδημά μου. Άρπαξα την ευκαιρία μου να δημιουργήσω έναν τρόπο ζωής ο οποίος περιλαμβάνει περισσότερο χρόνο για τα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία στη ζωή μου - τα παιδιά μου!

Στην αρχή, ήμουν έκπληκτη με την ευκαιρία που μου δόθηκε να κερδίζω χρήματα προσφέροντας τις υπηρεσίες μου online. Με τον καιρό ανακάλυψα αρκετούς τρόπους αλλά προς το παρόν θα σου αναφέρω αυτή τη στιγμή τουλάχιστον έξι διαφορετικούς τρόπους!

Έτσι αν αναρωτιέσαι πώς να έχεις εισόδημα ως μια μαμά στο σπίτι, είσαι τυχερή. Μπορεί να γίνει! Θα είμαι ειλικρινής όμως, οι παρακάτω στρατηγικές απαιτούν χρόνο και προσπάθεια - όπως και κάθε καριέρα. Αλλά αν είσαι πρόθυμη μπορείς να ξεκινήσεις και θα αποκτήσεις την ευελιξία να εργάζεσαι σύμφωνα με το πρόγραμμά σου και να έχεις την ελευθερία να περνάς χρόνο με τα παιδιά σου κάθε μέρα αλλά να έχεις και ένα εισόδημα.

7 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ

Πρώτο-πρώτο στη λίστα θα βρείς τον δικό μου τρόπο να βγάζω χρήματα, ενώ είμαι μία SAHM (μαμά στο σπίτι). Βέβαια κατά καιρούς έχω επωφεληθεί και από άλλους τρόπους για έξτρα εισόδημα.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εργασίες από το σπίτι για να έχεις εισόδημα, κατά τη γνώμη μου, επειδή ξέρω ότι δουλεύουν.

Επιπλέον, δεν χρειάζεται να υπάρχει πίεση προς τους φίλους σου και την οικογένειά σου να αγοράζουν προϊόντα κλπ.

 

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΒΟΗΘΟΣ

Virtual Assistant (VA) - Ένας από τους αγαπημένους μου τρόπους, που μου δόθηκε η ευκαιρία να έχω εισόδημα ως μαμά στο σπίτι ,είναι ως Virtual Assistant.

Ακριβώς όπως ακούγεται, οι VAs βοηθούν τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις ουσιαστικά με οτιδήποτε, όπως: τον έλεγχο ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, προγραμματισμό, αναρτήσεις blog posts, λογιστική, επεξεργασία περιεχομένου στο διαδίκτυο, διαχείριση λογαριασμών social media, δημιουργία online μαθημάτων, προγραμματισμό εκδηλώσεων, εγγραφή podcast, επεξεργασία βίντεο κ.α. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος κατάλογος δραστηριοτήτων των VAs, διότι βασίζεται σε αυτό που κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης χρειάζεται βοήθεια.

Το επάγγελμα της Virtual Assistant είναι από τις καλύτερες εργασίες από το σπίτι, επειδή οι ώρες και τα καθήκοντα είναι ευέλικτα και υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων που χρειάζονται βοήθεια για τις καθημερινές δραστηριότητες της επιχείρησης.

Δεν έχεις ιδέα πως να ξεκινήσεις να εργάζεσαι ως VA; Τότε δες αυτές τις δύο επιλογές παρακάτω:

 

2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΩΣ FREELANCE ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Κάποιοι είναι πολύ πιο άνετοι να γράφουν από ό, τι να μιλάνε (κι εγώ γραπτώς εκφράζομαι άνετα). Αν κάτι τέτοιο σου ταιριάζει τότε αυτός είναι ένας καλός λόγος να γίνεις freelancer συγγραφέας, είναι ένας από τους ωραίους τρόπους που μπορείς να έχεις ένα εισόδημα που θα κερδίζεις online.

Για να κερδίσεις χρήματα ως ανεξάρτητος συγγραφέας, θα γράφεις συνήθως άρθρα που είναι 500-2.000 λέξεις, και οι ιδιοκτήτες ιστότοπων θα σε πληρώνουν για αυτό.

 

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΩΣ FREELANCE ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Freelance Editor ή Proofreader - Εάν δεν συγκρατιέσαι από το να διορθώνεις τα λάθη γραμματικής και ορθογραφίας που βλέπεις γύρω σου, μπορείς να βοηθάς άλλους ως ανεξάρτητος διορθωτής ή συντάκτης, αυτό θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή για εσένα.

Πολλοί άνθρωποι, από ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, bloggers και συγγραφείς, προσλαμβάνουν εκδότες και διορθωτές για να "γυαλίζουν" το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, blog post, φυλλάδια, περιεχόμενο μαθήματος και πολλά άλλα.

Μπορείς να βελτιώνεις τα κείμενά τους, κάνοντάς τα πιο σαφή, συνοπτικά και με καλό συντακτικό.

 

4. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΩΣ BLOGGER

Δημιούργησε ένα Blog - Αν έχεις ήδη δικό σου blog για χόμπι, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ή αν δεν έχεις, πολύ εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις ένα. Πράγματα όπως οι διαφημίσεις, οι χορηγίες, το affiliate marketing, η παροχή υπηρεσιών ή η πώληση ψηφιακών ή φυσικών προϊόντων είναι τρόποι με τους οποίους μπορείς να έχεις ένα εισόδημα μέσω του ιστολογίου σου.

Το blogging μπορεί να γίνει με τον δικό σου τρόπο και χρόνο και να είσαι η προϊσταμένη. Εκτός από την απόλαυση της γραφής για το αγαπημένο σου θέμα-χόμπι, οι bloggers χρειάζονται κάποιες ελάχιστες τεχνολογικές δεξιότητες για να δημιουργήσουν ένα blog και στη συνέχεια να το λειτουργούν.

 

5. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΩΣ AFFILIATE MARKETER

Affiliate Marketing - Μπορείς να έχεις εισόδημα από το σπίτι μέσω του affiliate μάρκετινγκ, με το οποίο προωθείς τα προϊόντα που σου αρέσει να χρησιμοποιείς ενώ κερδίζεις προμήθεια αν κάποιος κάνει μια αγορά μέσω του link σου.

Μπορείς να προωθήσεις ρούχα, τρόφιμα, μακιγιάζ, βιβλία ... σχεδόν ό,τι χρησιμοποιείς ήδη και αγαπάς.

Εάν είσαι μια μαμά στο σπίτι που θέλει να έχει εισόδημα και έχεις ένα blog με επισκεψιμότητα ή ένα πιστό κοινό που σε ακολουθεί στα social media, η προώθηση των προϊόντων που αγαπάς ως affiliate marketer είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίζεις χρήματα.

Τι είναι το Affiliate Marketing και πώς λειτουργεί;

 

6. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Γράψε και πούλησε βιβλία - χάρη στο Amazon και άλλες παρόμοιες πλατφόρμες, οι άνθρωποι με μια ιδέα βιβλίου δεν χρειάζονται πλέον έναν μεγάλο εκδότη. Αντ 'αυτού, μπορείς να αυτό-εκδόσεις ένα βιβλίο.

Βασικά, εάν είσαι διατεθειμένη να βάλεις χρόνο και προσπάθεια για να μάθεις όλα τα βήματα μόνη σου, μπορείς να μορφοποιήσεις, να εκδόσεις και να πουλήσεις βιβλία εύκολα.

9 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

 

7. PINTEREST VIRTUAL ASSISTANT

Pinterest Manager / Strategist – Ναι, είναι αλήθεια. Μπορείς να κερδίζεις χρήματα με την ιδιότητα της Virtual Assistant που ειδικεύεται στη διαχείριση ή τη στρατηγική του Pinterest.

Το να προσφέρεις freelance υπηρεσίες Pinterest είναι στην πραγματικότητα μια εξαιρετική υπηρεσία για τις μητέρες που μένουν στο σπίτι, επειδή είναι εξαιρετικά ευέλικτη και είναι μια υπηρεσία που πολλές επιχειρήσεις θα πληρώνουν ευτυχώς κάθε μήνα.

Το Pinterest μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση δυνητικών πελατών σε websites, επιχειρήσεις, υπηρεσίες ή blog. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσεις άτομα σε προϊόντα MLM ή σε ένα κατάστημα Etsy εάν ​​μάθεις πώς να το χρησιμοποιείς σωστά.

Κάνε κλικ εδώ για την ολοκληρωμένη ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση στην οποία μπορείς να επενδύσεις στον εαυτό σου και να γίνεις μία εκπληκτική Pinterest Virtual Assistant.

 

!Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για δημιουργία εισοδήματος μέσα από το σπίτι που σε επόμενα άρθρα θα αναπτύξω επίσης!

 

Όταν εργάζεσαι μέσα από το ίντερνετ μέσω αυτών των μεθόδων, είτε πρόκειται για έναν εικονικό βοηθό είτε για έναν ανεξάρτητο συγγραφέα, είσαι το αφεντικό. Αν ένα πράγμα δεν λειτουργήσει, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές μέχρι να βρείς τη σωστή επιλογή για εσένα. Μην μείνεις κολλημένη σε ένα μονοπάτι για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Αυτή είναι η ομορφιά της ελευθερίας αυτού του τρόπου ζωής, του να κερδίζεις χρήματα online.

Τώρα λοιπόν σε ρωτώ: Πώς θα κερδίσεις χρήματα ως μια μαμά στο σπίτι;

Ό, τι κι αν επιλέξεις, να κάνεις αυτό που θα επιτρέψει να λάμψει το φως του ταλέντου σου εκεί έξω. Θα είναι κάτι όμορφο που θα ξεκινάει από εσένα!

 

Εάν δεν έχεις κάποιες σχετικές γνώσεις με τα παραπάνω μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου. Για εμένα είναι ευχαρίστηση να βοηθώ και άλλες γυναίκες που θέλουν να μάθουν πώς να έχουν εισόδημα μέσα από το σπίτι.

 

Θέλεις βοήθεια για να αποκτήσεις μία ελεύθερη εργασία;

> Κατέβασε δωρεάν το workbook εδώ

 

Έχω δημιουργήσει ένα κλειστό group στο Facebook για όλες εμάς τις επίδοξες online business women θα το βρεις εδώ.