Στρατηγική και Διαχείριση Λανσαρίσματος - Άννα Χατζηδάκη

Στρατηγική και Διαχείριση Λανσαρίσματος

Είτε μετά από μήνες έρευνας και σχεδίασης, το νέο σου προϊόν (ή υπηρεσία) είναι τελικά έτοιμο προς πώληση είτε θέλεις να οργανώσεις το λανσάρισμα των ήδη υπαρχουσών υπηρεσιών σου, είναι απολύτως επιτακτικό να κάνεις το μεγαλύτερο δυνατό ώστε να βεβαιωθείς πως πολλοί θα δούνε την προσφορά σου!

 

Σε βοηθάμε να λανσάρεις το προϊόν ή την υπηρεσία σου και να κάνεις θόρυβο στο ιδανικό σου κοινό!

✓ Δημιουργούμε μια στρατηγική λανσαρίσματος (δημιουργία ιδανικού πελάτη και την τοποθέτηση του προϊόντος)
✓ Δημιουργούμε ένα ημερολόγιο λανσαρίσματος του προϊόντος για να κρατήσει τη διαδικασία της προσφοράς σου σε καλό δρόμο
✓ Δημιουργούμε όλο το περιεχόμενο λανσαρίσματος του προϊόντος (landing pages, thank you pages, webinar σελίδα, κλπ)
✓ Δημιουργούμε το περιεχόμενο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκστρατείες email marketing για την προσφορά σου
✓ Παρέχουμε υποστήριξη και κατά τη διάρκεια (τεχνικά, την παρακολούθηση, υποστήριξη και εκπαίδευση, κλπ)

 

Τι είναι η στρατηγική λανσαρίσματος;

Για μια μικρή επιχείρηση, το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας δεν είναι καθημερινό φαινόμενο. Χρειάζονται μήνες και μήνες προετοιμασίας, έρευνας και σχεδίασης πριν ένα νέο προϊόν είναι έτοιμο να πωληθεί στο κοινό. Αφού αφιερώσεις όλο αυτό τον χρόνο, τον κόπο και τα χρήματα, θέλεις να βεβαιωθείς ότι το νέο σου προϊόν θα κάνει μεγάλη έκρηξη στον κλάδο και θα ενθουσιάσει τον κόσμο για την επιχείρησή σου! Για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει ένα δυνατό λανσάρισμα και μια ομάδα VAs είναι αυτό που χρειάζεσαι για να το διαχειριστεί!


Γιατί είναι σημαντική η στρατηγική λανσαρίσματος;

Οι μικρές επιχειρήσεις συνήθως δεν έχουν τεράστιο ποσό κεφαλαίου. Όταν επενδύουν σε ένα νέο προϊόν, το χρειάζονται για να έχουν μεγάλη επιτυχία. Αυτό μπορεί να είναι απίστευτα αγχωτικό για έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης, καθώς τόσα πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά με το λανσάρισμα ενός προϊόντος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι πτυχές της διαδικασίας πρέπει να εκτελούνται άψογα. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις πολλές διαφορετικές τεχνικές μάρκετινγκ σε τέλεια αρμονία για να ξεπεράσεις και να κάνεις θόρυβο για το νέο σου προϊόν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός webinar, ώστε να μπορείς να προωθήσεις προσωπικά το νέο σου προϊόν στο διαδίκτυο, να αναπτύξεις μια καμπάνια email marketing για να ενημερώνεις όλους στη λίστα email σου για το νέο προϊόν και πολλά άλλα. Ω, και πρέπει επίσης να βεβαιωθείς ότι η πλατφόρμα πληρωμών λειτουργεί τέλεια, έτσι ώστε οι πελάτες σου να μην έχουν πρόβλημα να αγοράσουν το νέο σου προϊόν.


Πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε εγώ και η ομάδα μου;

Μπορούμε να "διαχειριστούμε σταδιακά" ολόκληρη τη διαδικασία του λανσαρίσματος σου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε όλο το περιεχόμενο μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών σεμιναρίων, περιεχομένου, γραφικών και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σε βοηθήσει να πουλήσεις το προϊόν σου!

Βεβαιωνόμαστε ότι όλοι οι πελάτες σου γνωρίζουν για το προϊόν μέσω email και άλλων μορφών ψηφιακού μάρκετινγκ. Με άλλα λόγια, συντονίζουμε τα πάντα για να βεβαιωθούμε ότι έχει τον μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο στους πελάτες σου. Μετά από μια αποτελεσματική προώθηση, θέλουμε να δούμε τις λέξεις "Sold Out" να εμφανιστούν δίπλα στο νέο σου προϊόν το συντομότερο δυνατό!

 

Υπηρεσίες Λανσαρίσματος που Παρέχουμε

• Landing & Sales Pages
• Καμπάνιες μάρκετινγκ περιεχομένου στα social media
• Εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω email marketing
• Υποστήριξη σε πλατφόρμες για ψηφιακά προϊόντα
• Συνεργασίες με άλλους του κλάδου σου
• Υποστήριξη στα Webinars


Τι να περιμένεις

✓ Ιδέες που ταιριάζουν στο budget σου: Επιθυμούμε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
✓ Επαγγελματικά δημιουργημένο περιεχόμενο: Όλα όσα δημιουργούμε για το λανσάρισμα του προϊόντος σου θα είναι προσαρμοσμένα για να έχουν τον μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο.
✓ Συντονισμένη καμπάνια λανσαρισματος: Κάθε πτυχή εργασιών του λανσαρίσματος σου θα κατανεμηθούν τέλεια μεταξύ τους και συντονισμένα μέχρι να ολοκληρωθεί όλο το project.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Οδήγησε τους πελάτες σου σε ένα όμορφο ταξίδι όπου θα περιμένουν να αγοράσουν με ενθουσιασμό την προσφορά σου
από 160 € !