Στρατηγική και Διαχείριση Λανσαρίσματος - Άννα Χατζηδάκη

Στρατηγική και Διαχείριση Λανσαρίσματος

Είτε μετά από μήνες έρευνας και σχεδίασης, το νέο σας προϊόν (ή υπηρεσία) είναι τελικά έτοιμο προς πώληση είτε θέλετε να οργανώσετε το λανσάρισμα των ήδη υπαρχουσών υπηρεσιών σας, είναι απολύτως επιτακτικό να κάνετε το μεγαλύτερο δυνατό ώστε να βεβαιωθείτε πως πολλοί θα δούνε την προσφορά σας!

 

Σας βοηθάμε να λανσάρετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας και να κάνετε θόρυβο στο ιδανικό σας κοινό!

✓ Δημιουργούμε μια στρατηγική λανσαρίσματος (δημιουργία ιδανικού πελάτη και την τοποθέτηση προϊόντος)
✓ Δημιουργούμε ένα ημερολόγιο λανσαρίσματος του προϊόντος για να κρατήσει τη διαδικασία της προσφοράς σας σε καλό δρόμο
✓ Δημιουργούμε όλο το περιεχόμενο λανσαρίσματος του προϊόντος (landing pages, thank you pages, webinar σελίδα, κλπ)
✓ Δημιουργούμε το περιεχόμενο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εκστρατείες email marketing για την προσφορά σας
✓ Παρέχουμε υποστήριξη και κατά τη διάρκεια (τεχνικά, την παρακολούθηση, υποστήριξη και εκπαίδευση, κλπ)

 

Τι είναι η στρατηγική λανσαρίσματος;

Για μια μικρή επιχείρηση, το λανσάρισμα ενός νέου προϊόντος ή υπηρεσίας δεν είναι καθημερινό φαινόμενο. Χρειάζονται μήνες και μήνες προετοιμασίας, έρευνας και σχεδίασης πριν ένα νέο προϊόν είναι έτοιμο να πωληθεί στο κοινό. Αφού αφιερώσετε όλο αυτό τον χρόνο, τον κόπο και τα χρήματα, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το νέο σας προϊόν θα κάνει μεγάλη έκρηξη στον κλάδο και θα ενθουσιάσει τον κόσμο για την επιχείρησή σας! Για να γίνει αυτό, πρέπει να γίνει ένα δυνατό λανσάρισμα και μια ομάδα VAs είναι αυτό που χρειάζεστε για να το διαχειριστείτε!


Γιατί είναι σημαντική η στρατηγική λανσαρίσματος;

Οι μικρές επιχειρήσεις συνήθως δεν έχουν τεράστιο ποσό κεφαλαίου. Όταν επενδύουν σε ένα νέο προϊόν, το χρειάζονται για να έχουν μεγάλη επιτυχία. Αυτό μπορεί να είναι απίστευτα αγχωτικό για έναν ιδιοκτήτη μικρής επιχείρησης, καθώς τόσα πολλά πράγματα μπορεί να πάνε στραβά με το λανσάρισμα ενός προϊόντος.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι πτυχές της διαδικασίας πρέπει να εκτελούνται άψογα. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλές διαφορετικές τεχνικές μάρκετινγκ σε τέλεια αρμονία για να ξεπεράσετε και να κάνετε θόρυβο για το νέο σας προϊόν. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός webinar, ώστε να μπορείτε να προωθήσετε προσωπικά το νέο σας προϊόν στο διαδίκτυο, να αναπτύξετε μια καμπάνια email marketing για να ενημερώνετε όλους στη λίστα email σας για το νέο προϊόν και πολλά άλλα. Ω, και πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα πληρωμών λειτουργεί τέλεια, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μην έχουν πρόβλημα να αγοράσουν το νέο σας προϊόν.


Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε?

Μπορούμε να "διαχειριστούμε σταδιακά" ολόκληρη τη διαδικασία του λανσαρίσματος σας. Μπορούμε να δημιουργήσουμε όλο το περιεχόμενο μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων διαδικτυακών σεμιναρίων, περιεχομένου, γραφικών και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σας βοηθήσει να πουλήσετε το προϊόν σας!

Βεβαιωνόμαστε ότι όλοι οι πελάτες σας γνωρίζουν για το προϊόν μέσω email και άλλων μορφών ψηφιακού μάρκετινγκ. Με άλλα λόγια, συντονίζουμε τα πάντα για να βεβαιωθούμε ότι έχει τον μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο στους πελάτες σας. Μετά από μια αποτελεσματική προώθηση, θέλουμε να δούμε τις λέξεις "Sold Out" να εμφανιστούν δίπλα στο νέο σας προϊόν το συντομότερο δυνατό!

 

Υπηρεσίες Εκκίνησης Προϊόντων που Παρέχουμε

• Landing & Sales Pages
• Καμπάνιες μάρκετινγκ περιεχομένου
• Εκστρατείες μάρκετινγκ μέσω email marketing
• Υποστήριξη σε πλατφόρμες για ψηφιακά προϊόντα
• Συνεργασίες με άλλους τις βιομηχανίας σας
• Υποστήριξη στα Webinars


Τι να περιμένετε

✓ Ιδέες που ταιριάζουν στο budget σας: Επιθυμούμε να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
✓ Επαγγελματικά δημιουργημένο περιεχόμενο: Όλα όσα δημιουργούμε για το λανσάρισμα του προϊόντος σας θα είναι προσαρμοσμένα για να έχουν τον μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο.
✓ Συντονισμένη καμπάνια λανσαρισματος: Κάθε πτυχή εργασιών του λανσαρισματος σας θα κατανεμηθούν τέλεια μεταξύ τους και συντονισμένα μέχρι να ολοκληρωθεί όλο το project.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

Οδηγήστε τους πελάτες σας σε ένα όμορφο ταξίδι όπου θα περιμένουν να αγοράσουν με ενθουσιασμό την προσφορά σας
από 160 € !