Pinterest Management | Άννα Χατζηδάκη

ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ;

Φυσικά και γίνεται, με μια συστηματική μέθοδο για την επίτευξη σταθερής ροής προσώπων, πελατών και χρημάτων από το Pinterest (χωρίς να χρειάζεται να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας!)


ME TO
Amazing Pinterest Marketing
ΠΟΛΛΟΙ, τέλειοι πελάτες σας περιμένουν ...
Και βρίσκονται όλοι στο Pinterest!


Το Pinterest είναι κυριολεκτικά η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που έγινε ποτέ. Επειδή δεν είναι απλώς μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων - είναι μια μηχανή οπτικής αναζήτησης.

Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι στο Pinterest αναζητούν ενεργά απαντήσεις, ιδέες, λύσεις (ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας)

Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι άνθρωποι στο Pinterest είναι μόνο ένα βήμα μακριά από κάποια αγορά.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Γνωρίζω ήδη ότι είστε έτοιμοι να...

 • Βρείτε τόνους πιο εξειδικευμένης κυκλοφορίας
 • Δημιουργήσετε τη λίστα ηλεκτρονικής αλληλογραφία σας
 • Αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Ευτυχώς, με την πιο ισχυρή πλατφόρμα εκεί έξω (το Pinterest!) και ανεκμετάλλευτη στον ελλαδικό χώρο (προς το παρόν), αυτό είναι 100% εφικτό. Και μπορείτε κυριολεκτικά να το κάνετε με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

 

ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΕΡΟ;

Τι θα λέγατε, αν κάποιος μπορούσε να δημιουργήσει για την επιχείρηση σας κάποιες "μαγικές" ενέργειες και... BOOM ξαφνικά να έχετε επισκεψιμότητα, το ενδιαφέρον νέων πελατών και να γίνονται πωλήσεις σαν να βρίσκεστε στον "αυτόματο πιλότο";

Σκεφτείτε: περισσότερη επισκεψιμότητα, περισσότερους συνδρομητές, περισσότερα χρήματα.

 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ;

ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΛΙΚ, ΝΕΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ & ΜΕΤΡΗΤΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Φανταστείτε να απομακρύνετε αυτό το αγχωτικό εισοδηματικό ρολόι, έχοντας στην πραγματικότητα ροή χρημάτων τακτικά.

Όχι πια ανησυχία από πού να φέρετε τον επόμενο πελάτη σας.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ θα μπορούσατε να έχετε έναν ατέλειωτο αγωγό κατάλληλων πελατών.
ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ.
Θα εργάζεστε μόνο με τους πελάτες των ονείρων σας.

ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.
Όλοι στην εξειδικευμένη θέση σας θα γνωρίζουν το όνομα σας και θα σας συστήνουν συνεχώς, επειδή είστε πολύ καλός και τώρα έχετε και την ορατότητα που χρειάζεστε τόσο εύκολα.

ΕΠΙΣΗΣ, ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

 

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΛΙΓΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ..

ΜΗΝΑΣ #1: SET UP + OPTIMIZATION

Τον πρώτο μήνα, κάνω την πρώτη ανάλυση και ξεκινώ να δημιουργώ. Όλο τον πρώτο μήνα εργάζομαι για να βάλω μια σταθερή βάση για τη συνεχή στρατηγική μας. Αυτό περιλαμβάνει:

 • Βελτιστοποίηση του προφίλ σας
 • Προσθήκη περιγραφών στους πίνακες σας
 • Βελτιώνω το βιογραφικό σας

Οι περιγραφές της επιχείρησής σας και το βιογραφικό είναι οιτρόποι του πώς, οι χρήστες, θα βρουν το περιεχόμενό σας. Η βελτιστοποίηση θα τους κρατήσει το ενδιαφέρον.

ΚΑΘΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ: ΗΜΕΡΗΣΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ + ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Μετά τον πρώτο μήνα, κάθε επιπλέον μήνα αφορά τη διαχείριση και τον προγραμματισμό ποιοτικού περιεχομένου για τους πίνακες. Αυτό θα οδηγήσει νέους πελάτες στον ιστότοπό σας. Τα άρθρα επιλέγονται χειροκίνητα για να τα μοιραστούν από τον λογαριασμό σας.

Κάθε περιγραφή pin επεξεργάζεται για μέγιστο SEO
Φτιάχνω μια δοκιμασμένη ισορροπία 80/20 του διαφημιστικού περιεχομένου έναντι κοινόχρηστου περιεχομένου, προκειμένου να αποκτήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή δύναμη από τον λογαριασμό σας. Οι τακτικές ανάπτυξης, εφαρμόζονται επίσης σε εβδομαδιαία βάση για να ενισχύσουν τον αριθμό των οπαδών σας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ AMAZING PINTEREST MARKETING, ΟΠΩΣ:

 • Σύνολο ολοκληρωμένης διαχείρισης (Pinterest Management) και προγραμματισμού, από έναν επαγγελματία όσον αφορά το Pinterest Management που γνωρίζει ακριβώς τι χρειάζονται οι πάροχοι υπηρεσιών από το Pinterest Marketing
 • Βελτιστοποίηση και βελτίωση του λογαριασμού Pinterest, συμπεριλαμβανομένης της συνεπούς εφαρμογής σε πίνακες υψηλών συχνοτήτων
 • Επαναλαμβανόμενος ημερήσιος προγραμματισμός με τη μέθοδο 80/20 της ισορροπημένης ανταλλαγής περιεχομένου που δεν θα σας βγάλει από το παιχνίδι
 • Χειροκίνητο επιλεγμένο περιεχόμενο που θα κάνω pin καθημερινά, και που δεν θα ανταγωνίζεται το περιεχόμενο σας
 • Στρατηγική προώθηση των νεώτερων αναρτήσεων ιστολογίου σας και του καλύτερου περιεχομένου, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα και που θα οδηγεί πολλούς νέους πελάτες
 • Μυστικοί τρόποι ανάπτυξης εφαρμόζονται όλο τον μήνα για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας και τον αριθμό των οπαδών σας

Με άλλα λόγια, επενδύοντας στο Pinterest Management, θα λάβετε τη μυστική συνταγή που χρειάζεται η επιχείρησή σας για την τόνωση πελατών και σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τρεις, επτά ή ακόμα και είκοσι νέους πελάτες το μήνα. Όλα αυτά από νέους ενδιαφερόμενους και την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας.

 

ΤΟ AMAZING PINTEREST MARKETING ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ:

 • Copywriters
 • Επαγγελματίες coaches
 • Ψηφιακούς εμπόρους
 • Σχεδιαστές γραφικών
 • Web Developers
 • Social Media Marketers
 • Σχεδιαστές Γάμου
 • Ταξιδιωτικούς Πράκτορες
 • Bloggers
 • Εκπαιδευτές γυμναστικής
 • Θεραπευτές
 • Εκπαιδευτικούς
 • Και πολλούς άλλους!

Εάν δεν είστε σίγουροι αν η επιχείρηση σας θα ήταν κατάλληλη για το Pinterest, απλά στείλτε ένα email απευθείας στο info@chatzidaki.com

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ.

Μπορώ να έχω μόνο έναν περιορισμένο αριθμό πελατών ανά μήνα. Επιπλέον, δεδομένου ότι πρόκειται για μία επαναλαμβανόμενη υπηρεσία, αν είμαι κρατημένη, κάποιος πρέπει να διακόψει τη συνεργασία μας για να υπάρξει μία νέα θέση.

Με άλλα λόγια, εάν βλέπετε αυτήν την προσφορά τώρα ελάτε σε επικοινωνία άμεσα μαζί μου ώστε να ενημερωθείτε για την διαθεσιμότητα.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 100%

Εάν δεν δείτε τη διαφορά που δημιουργεί στην επιχείρησή σας και εάν δεν αποκτήσετε νέους πελάτες να εισέρχονται στο δικό σας funnel που βελτιώνει απίστευτα τις πιθανότητές σας να κλείσετε νέους πελάτες, μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή.

Με άλλα λόγια, δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αλλά χιλιάδες επιπλέον χρήματα κάθε μήνα για να κερδίσετε.

Το Amazing Pinterest Μarketing προσφέρεται σε μια πολύ χαμηλή μηνιαία τιμή και είναι ένα από τα ευκολότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα, που θα έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας.

 

ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ AMAZING PINTEREST MARKETING, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ:

 1. Εφόσον η απάντηση μου είναι θετική, να σας αποστείλω να συμπληρώσετε μία σύντομη φόρμα ανάθεσης εργασίας, το Business Profile της επιχείρησης σας και θα ξεκινήσω αμέσως δουλειά!
 2. Εάν ο λογαριασμός σας δεν έχει ήδη βελτιστοποιηθεί, θα ξεκινήσω με αυτό. Αν είναι ήδη βελτιστοποιημένος, θα δω αν μπορω να κάνω κάποιες επιπλέον βελτιώσεις!
 3. Μόλις ολοκληρωθεί η βελτιστοποίηση, να ξεκινήσω κατευθείαν στον ημερήσιο προγραμματισμό στις προσωπικές ομάδες.
 4. Στο τέλος του πρώτου μήνα, θα λάβετε την πρώτη σας αναφορά, με λεπτομέρειες για το πόσο καλά έχει γίνει η δουλειά! (Θα σας αποστέλλω αναφορά κάθε μήνα, εφόσον το επιθυμείτε)

Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ κάθεστε, χαλαρώνετε και απολαμβάνεται μέρα με την ημέρα να βλέπετε την επιπλέον κίνηση που χρειαζόσασταν και τις πωλήσεις σας να αυξάνονται.

ΥΓ Κάθε λεπτό που περιμένετε για να ξεκινήσετε, είναι χαμένος χρόνος που αφήνετε δεκάδες δυνητικούς πελάτες στο τραπέζι και αφήνοντας ελεύθερο χώρο να κινούνται οι ανταγωνιστές σας.

Κλείστε θέση για αυτήν την υπηρεσία καινοτομίας ΤΩΡΑ για να μεταφέρετε γρήγορα και εύκολα το περιεχόμενό σας ακριβώς εκεί που πρέπει, ενισχύοντας την ορατότητα σας και αποκτώντας εκατοντάδες νέους ποιοτικούς συνδρομητές στον αυτόματο πιλότο.

 


 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις;

Απαιτείται να έχετε ενεργό ιστολόγιο/blog και να δημοσιεύετε τουλάχιστον 2 φορές το μήνα. Στην ιδανική περίπτωση, έχετε επίσης ένα αρχείο με τουλάχιστον 5-10 θέσεις blog.

Τι γίνεται αν δεν έχω αναρτήσεις ιστολογίου στην ιστοσελίδα μου;

Σε αυτή την περίπτωση, συνιστώ να με ενημερώσετε για να κλείσετε θέση και για την υπηρεσία που διαθέτω Υποστήριξη Ιστοσελίδας/Blog εκτός από το Pinterest Management. Αυτά τα δύο πακέτα πηγαίνουν πολύ καλά μαζί και μου επιτρέπουν να δημιουργήσω και να μπορέσουμε να μοιραστούμε το περιεχόμενό σας.

Πόσες καρφίτσες προγραμματίζετε κάθε μέρα;

Αυτό εξαρτάται από το πόσο περιεχόμενο έχετε και σε πόσους πίνακες ανήκετε. Θα ξεκινήσω αργά και θα αυξήσω την ποσότητα των pin την ημέρα όσο περισσότερο συνεργάζεστε μαζί μου.

Για ποιους τύπους επιχειρήσεων είναι καλύτερα αυτή η υπηρεσία;

Ο καθένας με μια επιχείρηση στο διαδίκτυο που στοχεύει κυρίως σε γυναίκες και θέλει περισσότερη επισκεψιμότητα, συνδρομητές και πωλήσεις! Έχω εμπειρία που δουλεύει με όλους τους τύπους.

Είναι εντάξει αν δεν έχω λογαριασμό Pinterest ακόμα ή έχω και δεν έχει οπαδούς;

Ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα! Συνεργάζομαι συχνά με ολοκαίνουργιους λογαριασμούς. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να έχετε περιεχόμενο στον ιστότοπό σας για να το μοιραστούμε.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΩΡΑ!

Πάρτε μια σταθερή ροή κυκλοφορίας που απλά περιμένουν να μετατραπούν σε πελάτες σας για μόλις
99€ το μήνα!