Mentoring & Consulting - Άννα Χατζηδάκη

Mentoring & Consulting

Όλοι χρειαζόμαστε καθοδήγηση κάποια στιγμή. Θα θέσω τη γνώση και την εμπειρία μου στη διάθεσή σου, με καθοδήγηση σε διάφορους τομείς του marketing ή της online επιχειρηματικότητας! Εάν είσαι ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή σκέφτεσαι να ακολουθήσεις τον δρόμο του ελεύθερου επαγγελματία ή έχεις ξεκινήσει ήδη την εργασία από το σπίτι και αναζητάς μερικές συμβουλές, είμαι μόνο ένα email μακριά!

 

Σε βοηθώ να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να πας την επιχείρησή σου στο επόμενο επίπεδο!

✓ Σε βοηθώ να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις στην επιχείρησή σου
✓ Σου προσφέρω πολύτιμες συμβουλές για την ενίσχυση της εικόνας σου
✓ Σου προσφέρω λύσεις “έξω από το κουτί” σε επιχειρηματικά προβλήματα
✓ Σε υποστηρίζω σε κάθε πτυχή του μάρκετινγκ και της οικοδόμησης της επιχείρησής σου (είτε online, είτε offline)

 

Τι είναι το mentoring και η συμβουλευτική;

Είτε μόλις ξεκινάς την επιχείρηση σου είτε είσαι έμπειρος ως ιδιοκτήτης επιχείρησης, έρχεται μια στιγμή που ο καθένας χρειάζεται εξειδικευμένη, επαγγελματική καθοδήγηση για να περιηγηθεί σε αχαρτογράφητη περιοχή.

Εάν είσαι ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης που αντιμετωπίζει εμπόδια και πονοκεφάλους στην επιχείρησή σου, ίσως είναι καιρός να μιλήσεις με μία μέντορα. Η καθοδήγηση και η συμβουλευτική μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και ίσως προτείνοντας λύσεις που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ στο παρελθόν. Με την κατάλληλη μέντορα, θα έχεις κάποια στο πλευρό σου που επιθυμεί από καρδιάς στο να σε βοηθήσει να πετύχεις. Με άλλα λόγια, μία έμπειρη επιχειρηματίας μπορεί να γίνει μία πηγή έμπνευσης για σένα!


Γιατί είναι σημαντικό το mentoring και η συμβουλευτική;

Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν συχνά να αναπτύξουν μια νοοτροπία «μια χαρά τα καταφέρνω και μόνος μου», αλλά η πραγματικότητα είναι ότι όλοι χρειάζονται ένα χέρι, κάθε τόσο. Αυτό είναι όπου η καθοδήγηση και η συμβουλευτική μπορούν να φανούν χρήσιμα. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεσαι είναι η οπτική γωνία ενός άλλου ατόμου. Κατά προτίμηση ιδιοκτήτη επιχείρησης με εμπειρία.

Αν δεν ξέρεις πώς να βελτιστοποιήσεις τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να δικτυώνεσαι, πώς να ανανεώσεις το site σου κ.α., τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι μία Virtual Assistant με πολυετή εμπειρία σε όλους αυτούς τους τομείς. Με τη βοήθειά μου, θα βρούμε μια στρατηγική που θα λειτουργεί τέλεια για εσένα και θα σε φέρει πιο κοντά στην επιτυχία που πάντα επιθυμούσες.


Πώς μπορώ να βοηθήσω;

Με πολυετή εμπειρία, εξειδικεύομαι στον τομέα μου και προσφέρω υπηρεσίες καθοδήγησης σε πολλούς από τους πελάτες μου, βοηθώντας τους να σχεδιάσουν μία στρατηγική για τη βελτίωση της επιχείρησής τους, τεχνικές personal branding και μάρκετινγκ, δημιουργία περιεχομένου και το email marketing, την δικτύωση τους, να δημιουργήσουν ψηφιακά προϊόντα, funnels, online μαθήματα και πολλά άλλα. Ειδικεύομαι στην ανάπτυξη μίας online επιχείρησης και θα είμαι πάντα στην ευχάριστη θέση να προσφέρω τις γνώσεις, την εμπειρία και την υποστήριξη μου στην ανάπτυξης της επιχείρησής σου.
Αν ψάχνεις όλα τα παραπάνω και είσαι έτοιμος να συνεργαστείς μαζί μου για να βρεις λύσεις στα “προβλήματα” που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η επιχείρηση σου, τότε θέλω να σε βοηθήσω!

 

Τι να περιμένεις

Γνώση: Είμαι ιδιοκτήτρια μιας επιτυχημένης επιχείρησης στην Ελλάδα.
Εμπειρία σε διάφορους κλάδους: Έχω εμπειρία συνεργασίας με επιχειρήσεις σε αμέτρητους κλάδους.
Συνεργατική προσέγγιση: Συνεργαζόμαστε για να βρούμε λύσεις σε ζητήματα της επιχείρησής σου.
Ένα φιλικό αυτί: Μερικές φορές, είναι απλώς ωραίο να μιλάς με έναν άλλο ιδιοκτήτη επιχείρησης που μπορεί να σε καταλαβαίνει.

 

Ακόμα νιώθεις αβέβαιος για την επιλογή σου; Δες παρακάτω τι λένε ορισμένες από τις μαθήτριες μου για τις υπηρεσίες mentoring και συμβουλευτικής μου

 

"Οι γνώσεις της Άννας και οι εμπειρίες της προσφέρονται με ειλικρίνεια και γενναιοδωρία ενώ η δημιουργική σκέψη και το ανήσυχο πνεύμα της κάνουν κάθε συνεδρία να ξεφεύγει από απλή πηγή πληροφοριών και να μεταμορφώνεται σε όραμα μιας επαγγελματικής ζωής αποδοτικής, χαρούμενης και γεμάτης."  Αλεξάνδρα Π.

"«Ρούφηξα» κάθε πληροφορία και κάθε συμβουλή της Άννας και στοχεύω στο να τα καταφέρω κι εγώ. Αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο όμως είναι η ειλικρίνεια της Άννας και η απύθμενη διάθεσή της να μοιραστεί μαζί μας ό,τι της έχει μάθει η εμπειρία της και ό,τι πίστευε ότι θα μας βοηθήσει να κερδίσουμε χρόνο στην εξέλιξή μας."  Κυριακή Π.

"Η Άννα ξετυλίγει όλα τα μαγικά της εργαλεία και σε καθοδηγεί με έναν μοναδικό τρόπο που φαίνεται τόσο απλό για να είναι αληθινό! Σκεπτόμενη δυνατά αν "δουλεύει" όλο αυτό, η Άννα χαμογελά αφού είναι και το απτό παράδειγμα!"  Χριστίνα Φ.

 

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσουμε;

ΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!

Οδήγησε τους πελάτες σου σε ένα όμορφο ταξίδι όπου θα περιμένουν να αγοράσουν με ενθουσιασμό την προσφορά σου
από 160 € !